Δείτε το ρεπορτάζ του Infokids.gr για την ηλιοπροστασία στο «Ανάδειξέ το» του SBC (Τρίτη 31/5, 21:00)

Ακόμα μία Τρίτη έφτασε και το Infokids.gr φιλοξενείται στο κανάλι SBC και την εκπομπή «Ανάδειξέ το» με ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το σημαντικό ζήτημα της προστασίας από την έκθεση στον ήλιο στην παιδική ηλικία.

Για να τονιστεί όσο το δυνατό περισσότερο η σοβαρότητα της προστασίας του παιδικού δέρματος από τον ήλιο, η χώρα μας εντάσσεται στο πρόγραμμα Επισήμανσης των Σχολείων υπό τον τίτλο Sunpass. Με την καμπάνια ενημέρωσης SunPass (Πρόγραμμα Επισήμανσης των Σχολείων – Νηπιαγωγεία & Δημοτικά Σχολεία), το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος (ESCF) σε συνεργασία με τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène στοχεύουν στην ενημέρωση & την ευαισθητοποίηση του διδακτικού προσωπικού, των γονέων και των παιδιών σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος, καθώς και την πρόληψη αυτού χάρη στην προστασία από τον ήλιο από την πολύ μικρή ακόμη ηλικία.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το Infokids.gr, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του SBC και μέσω livestream στο www.sbctv.gr, απόψε Τρίτη 31/5 στις 21:00 το βράδυ στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» με τις Άννα Νικολαΐδη και Ρούλα Σκουρογιάννη.