Αρχική InfoBaby Τοκετός Δείτε το συγκινητικό βίντεο για τα μωρά που γεννιούνται με σπάνιες ασθένειες

Δείτε το συγκινητικό βίντεο για τα μωρά που γεννιούνται με σπάνιες ασθένειες

cmriΗ ημέρα "Jeans for Genes Day" (7 Αυγούστου) καθιερώθηκε στην Αυστραλία το 1994 από το Ινστιτούτο Έρευνας για την Υγεία των Παιδιών (CMRI) για να υποστηρίξει την έρευνα γύρω από τις γενετικές ασθένειες και τον καρκίνο. Φέτος, το Ινστιτούτο ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης για να γνωστοποιήσει στους υποστηρικτές του ότι 1 στα 20 παιδιά γεννιούνται με μια γενετική ασθένεια ή ένα εκ γενετής ελάττωμα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η οργάνωση Children's Medical Research Institute δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει την επίδραση αυτής της πραγματικότητας στις οικογένειες. "Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν για τον ετήσιο εορτασμό της συγκεκριμένης ημέρας που συγκεντρώνει χρήματα για το ινστιτούτο μας, όμως πολλοί δεν γνωρίζουν για το μεγάλης σημασίας ερευνητικό έργο και τα επιτεύγματα του ινστιτούτου", αναφέρει ο καθηγητής Roger Reddel και διευθυντής του Ινστιτούτου CMRI.

Οι ερευνητές στο CMRI έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη βελτίωση της θεραπείας και της πρόληψης των ασθενειών της παιδικής ηλικίας, όπως ο καρκίνος, ενώ διεξάγουν επίσης πρωτοποριακή έρευνα σε τομείς όπως η νευροβιολογία, η εμβρυολογία και η γονιδιακή θεραπεία.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.