Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Δείτε το trailer του νέου βιβλίου "Ογκρέσα" του Κώστα Κρομμύδα

Δείτε το trailer του νέου βιβλίου "Ογκρέσα" του Κώστα Κρομμύδα

φωτογραφία

Ο Κώστας Κρομμύδας, αν και νέος στο συγγραφικό μετερίζι, πρέπει να ομολογήσουμε ότι διαθέτει ένα αλάνθαστο ένστικτο. Ένα μαγικό κριτήριο να ψάχνει και να βρίσκει αυτές τις μικροσκοπικές διόδους που θα τον οδηγήσουν στα μύχια της ανθρώπινης ψυχής.  Εκεί που μόνο αληθινές σκέψεις και ζωντανά πάθη κατοικούν. Εκεί που καθένας από εμάς μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του, να του μιλήσει, να μαλώσει μαζί του ή... να τα βρουν.

Στο βιβλίο που κρατάμε στα χέρια μας τα πάθη κυριαρχούν. Αγάπη και μίσος. Ζωή και θάνατος. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που στριφογυρίζει απειλητικά στον αέρα. Ποια θα επικρατήσει;

Ο Γιάννης, ένας άντρας πεινασμένος για τη ζωή, θα γνωρίσει την Κατερίνα, μια γυναίκα που μέσα της τα ένστικτα μάχονται με τη λογική. Ένα τυχαίο τηλεφώνημα θα θέσει τον τροχό της τύχης σε κίνηση και θα τους παρασύρει σε μια πρωτόγονη και άγρια ένωση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος, θύμα μιας σκληρής μοίρας για την οποία δεν ευθύνεται και κατατρεγμένος από εφιαλτικές αναμνήσεις, σκορπά το θάνατο παλεύοντας να σκοτώσει τον εφιάλτη του διαταραγμένου του μυαλού.

Τρεις ήρωες, που μέσα από πολλά παιχνίδια της μοίρας θα καταλάβουν ότι είναι δεσμώτες της ίδιας τους της ζωής, θα αναζητήσουν τη λύτρωση χαράσσοντας ο καθένας το δικό του μονοπάτι μέχρι που οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.