Δείτε το βίντεο κλιπ του συγκροτήματος «The Saturdays», που “υμνεί” τις ομορφιές της Σαντορίνης και της Ρόδου

saturdays

Ήταν στα τέλη του προηγούμενου μήνα όταν το γυναικείο μουσικό συγκρότημα «The Saturdays», κατέπλευσε στη Ρόδο όχι τόσο για διακοπές όσο για το γύρισμα του βίντεο κλιπ για το νέο του single με τίτλο «What are you waiting for». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Παύλου και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Λίνδου και από κει και έπειτα το βίντεο κλιπ ακολούθησε τη δική του πορεία, περνώντας, όπως είναι φυσικό πλέον, από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες διάδρασης.

article-0-1F44A44A00000578-238_634x322

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει θραύση στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, με το γυναικείο συγκρότημα να αισθάνεται περήφανο για την επιλογή του.

article-0-1F44A48700000578-653_634x316

Από τις 29 Ιουνίου, όπου αναρτήθηκε στο Youtube το επίσημο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «What are you waiting for» έχει ξεπεράσει τις 390.000 προβολές, με αποτέλεσμα να αποτελέσει μία σημαντική τουριστική διαφήμιση για το νησί.

Απόκτησε κι εσύ το στυλ

Frankie Sandford

Το νέο video clip του συγκροτήματος The Saturdays εντυπωσιάζει όχι μόνο με τα υπέροχα και μοναδικά τοπία των ελληνικών νησιών, αλλά και με τις ενδυματολογικές επιλογές των πρωταγωνιστριών.
Και όπως είναι λογικό, σε ένα video clip που θυμίζει πολύ έντονα καλοκαίρι, εμείς δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στα μαγιό! Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το ολόσωμο JETS by Jessika Allen της τραγουδίστριας Frankie Sandford.
Σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις και άκρως κομψή γραμμή, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας φέτος το καλοκαίρι. Εξάλλου, τα ολόσωμα μαγιό αποτελούν το πιο hot trend αυτής της περιόδου.
Εάν δεν θέλετε να επενδύσετε σε ένα ακριβό κομμάτι, βρήκαμε για εσάς μερικές πιο οικονομικές αλλά εξίσου εντυπωσιακές επιλογές:

Εικ. 1

Εικ.1 : Ολόσωμο μαγιό μαύρο-λευκό, με διακοσμητική ζώνη, Jolidon Swimwear, 17,90€.

Εικ. 2

Εικ.2 : Ολόσωμο μαγιό σε άσπρες-μαύρες αποχρώσεις, Asos, 45,07ε.