Αρχική Νέα Δείτε το βίντεο με το νεαρότερο body builder στον κόσμο

Δείτε το βίντεο με το νεαρότερο body builder στον κόσμο

bodybuilder

Ο Giuliano Stroe είναι μόλις 9 ετών (γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου, 2004) και ήδη μετρά αρκετά χρόνια στα... γυμναστήρια, αφού το παιδί γυμνάζεται από 2 χρονών…

Και επειδή πρόκειται για παιδί-φαινόμενο, το 2009 κατάφερε και μπήκε στο βιβλίο Guinness World Records αφού πέτυχε το λιγότερο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ σε απόσταση δέκα μέτρων με τα χέρια και μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.

Στις 24 Φεβρουάριος 2010 έσπασε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των 90 μοιρών push-ups (η οποία είναι μια άσκηση όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς να αφήσει τα πόδια του να αγγίξουν το έδαφος). Ο Stroe κατάφερε να κάνει 20 push-ups των 90 μοιρών, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 12.

Ο πατέρας του Giuliano δήλωσε πως αυτός έπαιρνε το γιο του μαζί του στο γυμναστήριο από τότε που γεννήθηκε, αλλά ήταν πάντα προσεκτικός ώστε το πρόγραμμα του γιου του να μην είναι υπερβολικό για την ηλικία του και την αντοχή του. «Ποτέ δεν του επέτρεψα να κάνει πρακτική μόνος του, είναι μόνο ένα παιδί και όταν δείχνει κουρασμένος του λέω να πάει να παίξει,» δήλωσε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.