Αρχική InfoDad Δείτε το βίντεο: Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…

Δείτε το βίντεο: Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ_VIDEO__Το_αγόρι-c54887cc44c4e2f6d16546cca45c9187Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από τη Viddsee, μια ασιατική εταιρεία που δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους με κοινωνικά μηνύματα. Στο βίντεο ο γιος αισθάνεται αδιαφορία για τον πατέρα του και τον έχει σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν είναι οικονομικά ευκατάστατος και η δουλειά του δεν προσφέρει κοινωνική καταξίωση. Ακόμα και όταν με τις θυσίες του καταφέρει να σπουδάσει και να αποκατασταθεί επαγγελματικά, του γυρνάει τη πλάτη.

Όταν όμως εκείνος φεύγει από τη ζωή εξαιτίας μιας ασθένειας που σε κανέναν δεν είχε εκμυστηρευτεί, ο μεγάλος πια γιος του λαμβάνει βραβείο για δωρεές σε ιδρύματα που ο πατέρας του είχε κάνει. Τότε αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της ψυχής του και το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης που μοίραζε στο κόσμο που είχε ανάγκη.  Το να είσαι πλούσιος δεν σημαίνει πόσα έχεις αλλά …πόσα μπορείς να δώσεις!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.