Αρχική InfoMommy Νέα Δείτε το βίντεο: Χορεύοντας στη στάση, σου φτιάχνει η διάθεση

Δείτε το βίντεο: Χορεύοντας στη στάση, σου φτιάχνει η διάθεση

Eastleigh_got_talent_-_YouTube

Κι όμως είναι κάτι που σχεδόν όλοι έχουμε κάνει ή θα θέλαμε να κάνουμε και κρατηθήκαμε την τελευταία στιγμη. Ένα πρωί στο Southampton, μια γυναίκα που στεκόταν στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη μουσική που προφανώς άκουγε από τα κουστικά της  και ξεκινά να λικνίζεται όσο πιο διακριτικά μπορεί. Βέβαια, θα δείτε ότι κάποιες στιγμές, αφού κρυφοκοιτάξει πίσω και στο πλάι, αφήνει τον εαυτό της πιο ελεύθερο για κάποιες φιγούρες.

Αν το καλοσκεφτούμε, τη δεδομένη αυτή στιγμή,  η γυναίκα εκφράζει την ψυχική της διάθεση, νιώθει ευφορία και έχει ήδη απλώσει το χαμόγελο σε χιλιάδες χείλη ανθρώπων που έχουν δει το βίντεο του περαστικού κινηματογραφιστή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.