Αρχική InfoMommy Συμβουλές Δείτε βήμα-βήμα πώς θα αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα

Δείτε βήμα-βήμα πώς θα αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα

Οι υψηλές θερμοκρασίες σιγά-σιγά υποχωρούν και η ψύχρα γίνεται ολοένα και πιο έντονη όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του φθινοπώρου.

Οι ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού έχουν μείνει ως μια γλυκιά ανάμνηση και το μόνο που υπάρχει για να τις θυμίζει είναι τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Μπορεί για τις νοικοκυρές η αποθήκευση των καλοκαιρινών να είναι αγγαρεία, αλλά και μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο δεν χρειάζεται να πελαγώνετε. Αν ακολουθήσετε πιστά τις συμβουλές μας, ο βραχνάς των καλοκαιρινών ρούχων θα γίνει παιχνιδάκι.

Πλύσιμο των ρούχων: Σημαντικό κομμάτι για τη σωστή φύλαξη των καλοκαιρινών ρούχων είναι ένα καλό πλύσιμο πριν την αποθήκευση. Μπορεί μερικά από αυτά να τα έχετε φορέσει μόνο μία φορά, ωστόσο μην ξεγελιέστε, ένα φρεσκάρισμα είναι αναγκαίο. Να θυμάστε πως τα ρούχα επιβάλλεται να είναι εντελώς στεγνά πριν πάρουν την ανιούσα για το πατάρι.

Πλυντήριο ρούχων

Σιδέρωμα ρούχων: Αν αποφασίσετε να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας στο πατάρι σε σακούλες, στοιβαγμένα μαζί με άλλα πράγματα, είναι επιθυμητό να είναι καλά σιδερωμένα και τοποθετημένα με τάξη, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο. Έτσι κι αλλιώς, όταν έρθει η ώρα να τα κατεβάσετε, ένα φρεσκάρισμα αλλά και το σιδέρωμα θα είναι απαραίτητα. Διαφορετικά, αν έχετε την πολυτέλεια του χώρου και φυλάσσετε τα ρούχα σε ντουλάπα με κρεμάστρες, οφείλετε να τα σιδερώσετε κάνοντας τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη όταν θα τα χρειαστείτε.

Σιδέρωμα

Μέσα αποθήκευσης: Αν ανάμεσα στα ρούχα που σκοπεύετε να αποθηκεύσετε έχετε φορέματα, κοστούμια και σακάκια, δεν έχετε παρά να τα βάλετε σε κρεμάστρες και εντός υφασμάτινων θηκών που προορίζονται για τέτοιου είδους χρήσεις. Για τα υπόλοιπα ρούχα προτιμήστε πλαστικές σακούλες αποθήκευσης και όχι χάρτινες γιατί ο σκόρος έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Μια άλλη επιλογή για εσάς που θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο είναι οι σακούλες κενού αέρος. Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της ηλεκτρικής σκούπας αφαιρείτε τον περιττό αέρα από τη σακούλα και συρρικνώνετε τον όγκο της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.