Αρχική Περιβάλλον Δελφίνι κουβαλά το νεκρό μωρό του για ημέρες

Δελφίνι κουβαλά το νεκρό μωρό του για ημέρες

GrievingDolphin-600x337Μπροστά στο μεγαλείο της φύσης δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε και να πάρουμε μαθήματα ζωής. Ιδιαίτερη συγκίνηση μάς προκάλεσε το βίντεο με το δελφίνι που κουβαλά στο ρύγχος του το νεογέννητο μωρό του. Το βίντεο τραβήχθηκε από επιβάτες τουριστικού σκάφους ανοιχτά της πόλης Dana Point, στην Καλιφόρνια και αναρτήθηκε στο YouTube.

Ο ξεναγός που συνοδεύει τους τουρίστες εκτιμά ότι το δελφίνι θρηνεί τον χαμό του νεογέννητου, ενώ ο καπετάνιος του σκάφους εξηγεί ότι η μητέρα κουβαλά το μωρό της για ημέρες, καθώς το τελευταίο βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

«Στα 20 χρόνια που παρακολουθώ θαλάσσια θηλαστικά στο νερό, ποτέ δεν είδα τέτοια συμπεριφορά. Ούτε είδα ποτέ μου κάτι τόσο συγκινητικό όσο μια μητέρα που αρνείται να αφήσει το παιδί της να φύγει», δήλωσε ο καπετάνιος προσθέτοντας ότι τελικά άνθρωποι και δελφίνια δεν διαφέρουν πάρα πολύ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.