Δεληκούρα: “Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μη γεννήσω το παιδί με ωροσκόπο που δεν μου άρεσε”

Η ζωή της ηθοποιού Σύλβιας Δεληκούρα έχει αλλάξει τα τελευταία επτά χρόνια χάρη στην έλευση του μοναχογιού της, Ορφέα, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Λιόση.

Η ηθοποίος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για τη στιγμή που της έσπασαν τα νερά, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της εξομολογήθηκε ότι πήρε 27 κιλά, τα όποια έκανε τρία χρόνια να τα χάσει. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα».

Ο λόγος που καθυστερούσε σκόπιμα να γεννήσει

Η δήλωσή της που από το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι η επεισοδιακή της γέννα καθώς όπως παραδέχθηκε έκανε τα πάντα για να μην γεννηθεί ο γιος της σε έναν ωροσκόπο που δεν ήθελε καθόλου η ίδια. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ” «Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα».

Δείτε πώς περιγράφει τον επεισοδιακό τοκετό της