Αρχική InfoMommy Νέα Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη και την Πέμπτη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη και την Πέμπτη

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από αύριο (Τετάρτη 20/1) έως και την Πέμπτη (21/1) οι ναυτικοί ζητώντας την άμεση απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που τους εντάσσει στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Χαλάς προειδοποίησε ότι ο κλάδος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέρμα και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία είδους υποχώρηση.

Η απεργία των ναυτικών θα ξεκινήσει στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016.

Επίσης, για την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί, η ΠΝΟ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση εντός του λιμανιού, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου αντιπροσωπεία της ΠΝΟ θα επιδιώξει συνάντηση με τον Υπουργό, Θοδωρή Δρίτσα. Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ.

Επισημαίνεται ότι από την απεργιακή κινητοποίηση των ναυτικών δεν εξαιρούνται τα πλοία μεταφοράς προσφύγων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.