Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «(Δεν) είμαι ο κακός»: Θεατρικό και κινηματογραφικό παιδικό εργαστήριο στο studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ

«(Δεν) είμαι ο κακός»: Θεατρικό και κινηματογραφικό παιδικό εργαστήριο στο studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ

kids movie webΘεατρικό και κινηματογραφικό εργαστήριο με το τίτλο «(Δεν) είμαι ο κακός» και με το προτρεπτικό μήνυμα «Ελάτε να φτιάξουμε τη δική μας ταινία!», θα πραγματοποιηθεί στο studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ, σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις.

Μέσα από παιχνίδια ρόλων, τα παιδιά θα γνωρίσουν με όχημα την τέχνη, τις συνέπειες πράξεων ή συμπεριφορών, που μοιάζουν ορισμένες φορές θελκτικές ή αναγκαίες. Το παιχνίδι ρόλων κα η γνωριμία με την τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου, θα καταλήξει στο γύρισμα (από τα παιδιά) μίας ταινίας μικρού μήκους, που θα δοθεί ως δώρο στους γονείς!

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-13 ετών. Διοργανώνεται από το studio χορού KINOYME σε συνεργασία με τον Τάσο Αγγελόπουλο -σκηνοθέτη και υποψήφιο διδάκτορα του Τμήματος Θεάτρου του Α.Π.Θ. και την Δέσποινα Καβύρη, -σκηνοθέτη-παραγωγό, απόφοιτη του Τμήματος Κινηματογράφου του Α.Π.Θ.

Παίζοντας τον κακό.
Έχεις θελήσει ποτέ να είσαι πραγματικά κακός; Να είσαι ανελέητος και απλά να απελευθερώσεις τον θυμό, την οργή και την απογοήτευσή σου; Θα ήθελες να ξέρεις τι άσχημα πράγματα μπορείς να επινοήσεις; Θα ήθελες να ξέρεις πως είναι να νιώθεις ότι είσαι ο χειρότερος; Τι σημαίνει ότι είσαι κακός; Θυμωμένος; Ο μάγκας της τάξης;
Μέσα από τις ιστορίες που θα δημιουργήσουν, τα παιδιά ενθαρρύνονται να ζήσουν την εμπειρία του να συμπεριφέρονται άσχημα. Η εξερεύνηση των συνθηκών, που δημιουργούν την ανάγκη να είναι κάποιος κακός, θα γίνει μέσω ΜΗ ΒΙΑΙΩΝ μεθόδων.

«(Δεν) είμαι ο κακός»
Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Σάββατo 15/2, 22/2, 8/3, 15,3 11.00-13.00
Κόστος συμμετοχής
30 ευρώ για τις 4 συναντήσεις
10 ευρώ για κάθε συνάντηση ξεχωριστά
Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης έως τις 13/2

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ
Καμβουνίων 9, Καμάρα-συντριβάνι, Θεσσαλονίκη
είσοδος Β, 1ος όροφος
Τηλ.: 2310. 241.871 (Δε-Πα 16.00-21.00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.