«Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη» -Απολογείται σήμερα η «κοκκινομάλλα»

Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, έπειτα από 24ωρη προθεσμία που της δόθηκε, αφού εχθές επικαλέστηκε σωματική αδυναμία.

Η γυναίκα δήλωσε, μάλιστα, στην ανακρίτρια, ότι δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά και σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της, ενώ την ίδια ώρα βέβαια βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Επιπλέον, ανέφερε, ότι στο πρόσωπο της 10χρονης έβλεπε «την κόρη της».

Ο δε αδερφός της 10χρονης, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 33χρονη και τον δικηγόρο της, μιλώντας χθες στο Mega είπε: «Ήρθαμε τετ α τετ κατά λάθος στα δικαστήρια. Δεν συγκρατήθηκα. Της είπα πως θα πληρώσει γι’αυτό που έκανε. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη.» Σχολίασε δε, ότι είναι έξαλλος με τις αναρτήσεις του δικηγόρου της 33χρονης στο Facebook: «Ανεβάζει στο facebook για τα χάπια και λέει ότι δεν έγινε κάτι και ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουν τα συγκεκριμένα χάπια, ενώ μιλάμε για ένα 10χρονο» και ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης: «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη. Το δήλωσε και η ίδια και κάποια πράγματα δεν τα λες και τα ξελες. Το είμαι παιδόφιλος και τελικά δεν είμαι παιδόφιλος και είμαι άρρωστος έχει μεγάλη διαφορά».

Τέλος, μιλώντας σήμερα (23/6) το πρωί στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αναίρεσε τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της πλευράς της 10χρονης, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι έγινε πρόταση για οικονομική αποζημίωση, προκειμένου να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Ο κ. Κούγιας είχε πει: «Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένειά της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής». Ωστόσο, ο κ. Νουλέζας αρνείται ότι έγινε αυτό.

Παραμένουμε εν αναμονή των εξελίξεων.