Αρχική InfoDad «Δεν ξέρω αν πέταξε το μωρό ή αν ήταν ατύχημα» - Τι δηλώνει ο παππούς του μωρού και πατέρας του 26χρονου για την τραγωδία

«Δεν ξέρω αν πέταξε το μωρό ή αν ήταν ατύχημα» - Τι δηλώνει ο παππούς του μωρού και πατέρας του 26χρονου για την τραγωδία

newego_LARGE_t_1101_54478510Ανοικτό το ενδεχόμενο «ατυχήματος» αφήνει ο παππούς του μωρού και πατέρας του 26χρονου που έπεσαν από ταράτσα στον Βύρωνα. Μιλώντας στο protothema.gr, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του ατυχήματος, ενώ υποστήριξε ότι ο γιος του δεν είχε δείξει ότι κάτι ανησυχητικό συμβαίνει στο ψυχικό του κόσμο.

«Δεν ξέρω αν το έκανε ή ήταν ατύχημα. Δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι. Το έχει κρατήσει και άλλες φορές το μωρό», είπε χαρακτηριστικά. Και ο ίδιος όμως προσπαθεί να βρει μία λογική εξήγηση, γιατί ο γιος του ανέβηκε στην ταράτσα με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του μωρού και αδελφή του 26χρονου υποστήριξε στις Αρχές ότι ο αδελφός της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Η κόρη μου βρίσκεται στο Παίδων. Πέθανε το μωρό. Εγώ είμαι έξω από το χειρουργείο και προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για τον γιο μου. Δεν ξέρω αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο», δηλώνει ο παππούς στο protothema.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.