«Δεν ξέρω αν πέταξε το μωρό ή αν ήταν ατύχημα» – Τι δηλώνει ο παππούς του μωρού και πατέρας του 26χρονου για την τραγωδία

newego_LARGE_t_1101_54478510Ανοικτό το ενδεχόμενο «ατυχήματος» αφήνει ο παππούς του μωρού και πατέρας του 26χρονου που έπεσαν από ταράτσα στον Βύρωνα. Μιλώντας στο protothema.gr, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του ατυχήματος, ενώ υποστήριξε ότι ο γιος του δεν είχε δείξει ότι κάτι ανησυχητικό συμβαίνει στο ψυχικό του κόσμο.

«Δεν ξέρω αν το έκανε ή ήταν ατύχημα. Δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι. Το έχει κρατήσει και άλλες φορές το μωρό», είπε χαρακτηριστικά. Και ο ίδιος όμως προσπαθεί να βρει μία λογική εξήγηση, γιατί ο γιος του ανέβηκε στην ταράτσα με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του μωρού και αδελφή του 26χρονου υποστήριξε στις Αρχές ότι ο αδελφός της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Η κόρη μου βρίσκεται στο Παίδων. Πέθανε το μωρό. Εγώ είμαι έξω από το χειρουργείο και προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για τον γιο μου. Δεν ξέρω αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο», δηλώνει ο παππούς στο protothema.gr.