Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Δεν θα χάσουμε το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (23-24 Μαΐου 2015) - Για να διασκεδάσουμε με παραμύθια και όνειρα

Δεν θα χάσουμε το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (23-24 Μαΐου 2015) - Για να διασκεδάσουμε με παραμύθια και όνειρα

invitation dreams & music (1)

Τη φετινή άνοιξη, όλοι εµείς στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο αποφασίσαµε να µοιραστούµε µαζί σας τη χαρά της δηµιουργίας, του παιχνιδιού και της ανεµελιάς.
Γιατί 103 ολόκληρα χρόνια που λειτουργεί το Π.Ε.Ν. έχουµε µάθει καλά τι χρειάζονται τα παιδάκια και πώς να τα οδηγούµε στο δρόµο της προσχολικής αγωγής µέσα από γέλια, παιχνίδια και τραγούδια.
Σας καλούµε στο «1ο Παιδικό Φεστιβάλ» που ετοιµάσαµε µε πολλή αγάπη για όλα τα παιδάκια ενώνοντας παραµύθια µε νότες, πολύχρωµες κορδέλες µε καραγκιόζη, χάρτινες κατασκευές µε µουσική και τραγούδια.
Και στους γονείς, προσφέρουµε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης την ώρα που οι µικροί θησαυροί µας θα ζωγραφίζουν, θα κάνουν κατασκευές, θα παρακολουθούν µαριονέτες, θα συµµετέχουν σε µουσικοκινητικά παιχνίδια ή θα µεταµορφώνονται µε face-paintingσε ήρωες και νεράιδες.

Σας περιµένουµε λοιπόν για να διασκεδάσουµε µε όνειρα…

Δείτε το πρόγραμμα 2015-05-23 dreams & music_τελικό πρόγραμμα
Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση παιδικού βιβλίου προσχολικής ηλικίας σε συνεργασία µε το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗ– κατάστηµα Καλλιθέας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter