Αρχική InfoSchool Λύκειο Δεν τίθεται ζήτημα δεοντολογίας στο μάθημα της Φυσικής

Δεν τίθεται ζήτημα δεοντολογίας στο μάθημα της Φυσικής

PANELLINIESΑνακοίνωση σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε σήμερα με τα θέματα της Φυσικής μετά από καταγγελίες της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, εξέδωσε πριν από λίγο η Κεντρική Επιτροπή των πανελλαδικών Εξετάσεων (ΚΕΕ).Σύμφωνα με την επιτροπή των εξετάσεων, «δεν τίθεται ζήτημα δεοντολογίας και τάξης για τα θέματα στο μάθημα "Φυσική Κατεύθυνσης" ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β'».

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων διευκρινίζει ότι:

1. Όλα τα θέματα και τα επιμέρους ερωτήματα είναι αυστηρώς εντός της διδακτέας- εξεταστέας ύλης και σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των Λυκείων.

2. Όλα τα θέματα διαμορφώθηκαν εντός της ΚΕΕ από την εισηγητική επιτροπή του μαθήματος, με τη διαδικασία που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. Τα θέματα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα από την ολομέλεια της ΚΕΕ.

3. Είναι φυσικό σε όλα τα μαθήματα, τα θέματα που τίθενται στις εξετάσεις να προσιδιάζουν με κάποια από τα χιλιάδες δημοσιευμένα, ιδιαίτερα στο Διαδίκτυο.

4. Κατόπιν τούτου, δεν τίθεται ζήτημα δεοντολογίας και τάξης για τα θέματα στο μάθημα "Φυσική Κατεύθυνσης" ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β'».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.