Αρχική Περιβάλλον Δες το site www.kalyterizoi.gr του WWF Ελλάς και πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Βρες το Panda!"

Δες το site www.kalyterizoi.gr του WWF Ελλάς και πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Βρες το Panda!"

annalow

Η νέα πρωτοβουλία του WWF Ελλάς, «Καλύτερη Ζωή», είναι μια κοινότητα ενημέρωσης, δικτύωσης και δράσης γύρω από μικρά και μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας. Διατροφή, ζωή στην πόλη, κατανάλωση, ενέργεια, μετακινήσεις, είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία ασχολείται. Μέσα από το site, www.kalyterizoi.gr, αφού γίνει κανείς μέλος, μπορεί να αναλάβει εβδομαδιαίες δράσεις με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η TenFour χρησιμοποίησε τεχνικές και μηχανισμούς gamification, προκειμένου να δημιουργήσει ανταγωνισμό μεταξύ των χρηστών και να αυξήσει τη συμμετοχή και συνεισφορά τους. Ξεχωριστό είναι το κομμάτι που αφορά τα σχολεία και απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς, όπου η συμμετοχή τους δίνει στα παιδιά μερικά πολύτιμα μαθήματα δράσης, εθελοντισμού και αγάπης προς το περιβάλλον και τους συνανθρώπους.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Βρες το Panda!"
Αν ζεις και κυκλοφορείς στην Αθήνα, σίγουρα θα έχεις δει την αφίσα για τον φωτογραφικό διαγωνισμό «Βρες το panda!» σε σταθμούς μετρό αλλά και σε λεωφορεία της πόλης!

Εδώ και λίγες μέρες και έως τις 25 Φεβρουαρίου το αγαπημένο σε όλους Panda θα βρίσκεται σε επιλεγμένους σταθμούς μετρό και τραμ και σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ και θα σε περιμένει να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό!

Διάβασε πού θα βρίσκεται το panda τις επόμενες μέρες, βγάλε φωτογραφία μαζί του, πες το δικό σου σύνθημα για τα μέσα αστικών συγκοινωνιών και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 1 Μαρτίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 4 Μαρτίου. Μη χάνεις λεπτό, λοιπόν: «Βρες το Panda, πες το σύνθημα!».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.