Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δεύτερος στην Ιατρική Αθηνών: "Διάβαζα 17 ώρες την ημέρα!"

Δεύτερος στην Ιατρική Αθηνών: "Διάβαζα 17 ώρες την ημέρα!"

2os-stin-iatriki-athinwn-diabaza-17-wres-tin-imera.w_l

Ο Γιώργος Κουτσάφτης κόπιασε πολύ για να πετύχει το όνειρο που είχε από μικρό παιδί: Ηθελε να γίνει γιατρός. Αν και έχει μπαμπά πυροσβέστη και μαμά αστυνομικό, δεν θέλησε να ακολουθήσει το επάγγελμα κανενός από τους γονείς του.

«Από μικρός το όνειρό μου ήταν να γίνω γιατρός» μας είπε. «Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά προσπάθησα πολύ και τα κατάφερα» προσθέτει ο Γιώργος.

«Από τις 24 ώρες της ημέρες, αν εξαιρέσετε 5 ώρες ύπνου το βράδυ και 2 το μεσημέρι, όλες τις άλλες ώρες διάβαζα» μας λέει σήμερα ενώ νιώθει δικαιωμένος για την προσπάθειά του.

Ο μέσος όρος που έπιασε είναι 19.677 μόρια και οι βαθμοί του αναλυτικά είναι:

Μαθηματικά: 19,2

Εκθεση: 18,1

Βιολογία κατεύθυνσης: 19,9

Βιολογία γενικής παιδείας: 20

Φυσική: 20

Χημεία: 19,8

Ο Γιώργος σήμερα νιώθει ακόμα περισσότερο δικαιωμένος που πέρασε στην Ιατρική Αθήνας, τόσο επειδή θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο το επίπεδο των σπουδών του, αλλά και επειδή η οικογένειά του θα δυσκολευόταν να τον στηρίξει αν περνούσε στην επαρχία.

«Ηξερα από μικρός ότι ήθελα να γίνω γιατρός, βάζω στόχους και τους πετυχαίνω» μας λέει ο Γιώργος, ο οποίος δεν πτοείται από την κούραση.

Επόμενος στόχος, να γίνει ένας καλός γιατρός και στη συνέχεια να εξειδικευτεί ως αθλίατρος, αφού αγαπά τον αθλητισμό και ήταν αθλητής στο άλμα εις μήκος στον Παναθηναϊκό.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.