Αρχική Σχολή Γονέων Δια "βίας" Μάθηση Δημοτικό Σχολείο Δραπανιά 2015 - Εξαιρετική και διδακτική ταινία μικρού μήκους

Δια "βίας" Μάθηση Δημοτικό Σχολείο Δραπανιά 2015 - Εξαιρετική και διδακτική ταινία μικρού μήκους

20893

Η ταινία έλαβε μέρος στον 5ο Μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους " Ένας Πλανήτης... μια ευκαιρία" της Π.Ε Σερρών τον Μάρτιο του 2015 και είναι η 3η ταινία κατά σειρά που δημιουργούν οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Δραπανιά.
Το σενάριο προβληματίζει και σχολιάζει καυστικά την στάση των σύγχρονων γονέων απέναντι στην εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών τους. Οι γονείς επιβαρύνοντας ασφυκτικά το πρόγραμμα των παιδιών με πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες έχουν υψηλές απαιτήσεις-προσδοκίες από αυτά. Εξαιτίας προσωπικών φιλοδοξιών και απωθημένων του παρελθόντος πολλές φορές τα εμποδίζουν να χαρούν τον ελεύθερο χρόνο τους και το παιχνίδι, αγνοώντας ότι αποτελούν τα πλέον βασικά στοιχεία για την ομαλή ανάπτυξη της ψυχοσύνθεσης τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter