Αρχική InfoMommy Υγεία Diabecinn Extra: το συμπλήρωμα διατροφής για διαβητικούς τύπου 2

Diabecinn Extra: το συμπλήρωμα διατροφής για διαβητικούς τύπου 2

diabecinn_extra

Το DIABECINN EXTRA αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή φυτικά συμπληρώματα διατροφής για διαβητικούς τύπου 2, περιέχοντας σαν βάση ένα ειδικό εκχύλισμα κανέλας υδατικής βάσης (ΖΝ112) προσφέρει πολύ καλή απορρόφηση από τον οργανισμό ελαχιστοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων!

Το DIABECINN EXTRA, περιέχει πρόσθετα αντιοξειδωτικά (Βιτ. C και Ε), τις βιταμίνες Β3 και Β6 καθώς και χρώμιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν τόσο στην ενίσχυση της ενέργειας του οργανισμού και στη διατήρηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα σε φυσιολογικά επίπεδα όσο και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου αλλά και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Παράλληλα, τα στοιχεία του DIABECINN EXTRA, έχουν θετική επίδραση στην χοληστερόλη βοηθώντας να ξεπεραστούν οι θρεπτικές ανεπάρκειες που σχετίζονται με τον διαβήτη.

Το DIABECINN EXTRA, είναι κατάλληλο για τη δίαιτα των διαβητικών τύπου 2, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με την συνήθη φαρμακευτική αγωγή του εν λόγω διαβήτη (τύπου 2).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.diabecinn.gr.

Diabecinn Extra…. Σε όλα τα φαρμακεία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ:

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,  Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216

www.elovari.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.