Αρχική InfoTeens Sports Διαδίδουμε το μήνυμα "Είμαι νικητής" στο 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην (2/6)

Διαδίδουμε το μήνυμα "Είμαι νικητής" στο 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην (2/6)

event2juneΤο 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην οργανώνεται στo πλαίσιo της Παγκόσµιας Ηµέρας Επιζώντων Καρκίνου που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Ιουνίου και κύριο µέληµα του είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συµµετάσχουν διαδραστικά σε εκδηλώσεις που σχετίζονται µε την ποιότητα ζωής και να στείλει µέσα από την υπέρβαση των αθλητών το ενδυναµωτικό µήνυµα “Είµαι Νικητής” σε όσους εµπλέκονται µε τον καρκίνο. Το 100% των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί ισόποσα σε τρεις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στον τοµέα της υγείας και εµπνέουν µε το έργο και τη συνεισφορά τους: Γιατροί χωρίς Σύνορα, Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. & Φλόγα (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Μέσα στις δράσεις συγκαταλέγονται:

  • Αθλητικές δραστηριότητες. Είναι σχεδιασµένες για να µπορούν να λάβουν µέρος άτοµα µε κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι συµµετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν µέρος στο τρέξιµο (5χλµ), το ποδήλατο (15χλµ) και στο καγιάκ (open race 3 χλµ). Οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν χωριστά στο κάθε άθληµα ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασµό αυτοί επιθυµούν.
  • Ενδυναµωτικές οµιλίες γύρω από το ευ ζην: διατροφή, πρόληψη, θετική ψυχολογία, ιστορίες δύναµης και έµπνευσης.
  • Σεµινάρια εναλλακτικών θεραπειών: οι επισκέπτες θα µπορούν να συμμετάσχουν σε βιωματικό εργαστήρι µουσικοθεραπείας, yoga, reiki, tai chi, ρεφλεξολογια, διαλογισμο κτλ.
  • Μονάδα Κινητού Μαστογράφου
  • Παιχνίδια για τους µικρούς φίλους και όχι µόνο
  • Aθλητικές επιδείξεις
  • Party - Η βραδιά θα κλείσει µε την τελετή απονοµής και µε ένα πάρτυ µε live µουσική και επιδείξεις.

runners-in-a-race-with-bib-numbers

Ηµεροµηνία: Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013
Τοποθεσία: Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά
Ώρα Εκκίνησης Τρεξίματος: 10:00 & Ώρα Προσέλευσης: 09:00
Ώρα Εκκίνησης Ποδήλατου: 11:15 & Ώρα Προσέλευσης: 10:15 (οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους ποδήλατο)
Ώρα Eκκίνησης Καγιάκ: 12.30 μ.μ. & Ώρα Προσέλευσης: 11.30 (οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους εξοπλισμό και θα διανύσουν σε αγώνα open μία απόσταση της τάξεως των 3 χλμ, το γύρο της λίμνης του Κωπηλατοδρομίου)
Ώρα Έναρξης Συμπληρωματικών Θεραπειών: 11.00
Ώρα Έναρξης Ομιλιών: 11.00

Εγγραφές

Εκτός από τη διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής, εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και την ημέρα του Φεστιβάλ (μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα). Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (για το τρέξιμο, το ποδήλατο ή το καγιάκ ή οποιοδήποτε συνδυασμό αθλημάτων). Τονίζεται ότι πρόκειται για τρεις ξεχωριστούς αγώνες και οι συμμετέχοντες δύνανται να συμμετέχουν σε όποιο άθλημα ή όποια αθλήματα επιθυμούν με το ίδιο κόστος (10 ευρώ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.