Αρχική InfoTeens Νέα Διαγωνισμός εφηβικών μουσικών σχημάτων στη Στέγη Γραμμάτων

Διαγωνισμός εφηβικών μουσικών σχημάτων στη Στέγη Γραμμάτων

DSC00100Το 2013-2014 η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση θα διοργανώσει τρεις συναυλίες με μερικά ενδιαφέροντα σχήματα της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής:

• Baby Guru
• Illegal Operation
• Gravitysays_i
• Tango With Lions
• Αντώνης Λιβιεράτος και Κεφάλαιο 24
• Και ένα ακόμη συγκρότημα που θα ανακοινωθεί σύντομα

Με την ευκαιρία αυτή, η Στέγη θα δώσει την ευκαιρία σε τρία εφηβικά συγκροτήματα να μαθητεύσουν δίπλα σε μέλη από τα σχήματα αυτά. Μουσικοί από τα συγκροτήματα θα παρακολουθήσουν τέσσερις πρόβες του μαθητικού σχήματος και θα ακολουθήσει μία ημέρα σε στούντιο. Τέλος, το κάθε μαθητικό σχήμα θα παίξει ως support σε μία από τις τρεις βραδιές των Secret Gigs στη Στέγη!

Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί:  Το συγκρότημα να έχει ήδη ένα διάστημα δραστηριότητας, και τα μέλη του να μην υπερβαίνουν την ηλικία των 17 ετών. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μουσικό ιδίωμα.

Για να συμμετάσχετε στη διαδικασία επιλογής, μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό του σχήματος, καθώς και 2 κομμάτια ως demo σε cd ή mp3, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση education@sgt.gr αναφέροντας secret gig στο θέμα/τίτλο του email, είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών (ΑΡΙΟΝΑ Α.Ε.)
Γαλαξία 2 & Ευρυδάμαντος
117 45 Αθήνα
Τηλ: 213 017 8000
Υπόψη Μυρτώς Λάβδα

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Απαντήσεις θα δοθούν μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.