Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Διακοπές στην Αθήνα με το Μουσείο Πειραμάτων: Καλοκαίρι 2013

Διακοπές στην Αθήνα με το Μουσείο Πειραμάτων: Καλοκαίρι 2013

CIMG0001
Τα σχολεία κλείνουν και οι διακοπές για τα παιδιά αρχίζουν αμέσως μετά. Έτσι, πριν από τις οικογενειακές διακοπές, ξεκινούν οι διακοπές στην πόλη για τους μικρούς μας φίλους...

Σε ένα χώρο σύγχρονο και ασφαλή, αλλά πολύ οικείο για τα παιδιά, το Μουσείο Πειραμάτων διοργανώνει πρωινά ψυχαγωγίας και γνώσης για τις ώρες που οι γονείς πρέπει να βρίσκονται στη δουλειά.

CIMG0004

Το Μουσείο Πειραμάτων προτείνει ένα ειδικά σχεδιασμένο και δομημένο ωρολόγιο πρόγραμμα για τα πρωινά του καλοκαιριού με:  
Πειράματα... γιατί μου αρέσουν οι ανακαλύψεις!
Εξορμήσεις στη φύση... γιατί αγαπώ το περιβάλλον!
Ομαδικά παιχνίδια... γιατί μου αρέσει να συνεργάζομαι!
Κατασκευές... γιατί μου αρέσει να δημιουργώ!
Θεατρικό παιχνίδι... γιατί μου αρέσει να εκφράζομαι!

Τα παιδιά συμμετέχουν σε ασφαλή εργαστήρια και δραστηριότητες, που σχεδιάζονται και υλοποιούνται αποκλειστικά από εμψυχωτές υψηλής ακαδημαϊκής κατάρτησης στην αντίστοιχη ειδικότητα.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις αντλούνται από τη σύγχρονη εκπαιδευτική θεματολογία, ώστε να είναι πραγματικά χρήσιμες στη σχολική αλλά και την καθημερινή ζωή των παιδιών (θετικές επιστήμες, περιβαλλοντική αγωγή, αγωγή υγείας, ιστορία/προϊστορία, τέχνες, έκφραση).

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και λειτουργεί από τις 07:30 έως τις 16:00 για τέσσερις περιόδους με διαφορετικό ωρολόγιο πρόγραμμα για την κάθε μία:

1η περίοδος: 17/6/2013 - 21/6/2013              2η περίοδος: 25/6/2013 - 28/7/2013
3η περίοδος: 01/7/2013 - 5/7/2013       και    4η περίοδος: 8/7/2013 - 12/7/2013

programma_mouseiopeiramaton

Η εβδομαδιαία συμμετοχή περιλαμβάνει καθημερινή δραστηριότητα εξωτερικού χώρου (τοξοβολία κ.α.), κολατσιό, υλικά για  πειράματα και ατομικές κατασκευές, αναμνηστικό δίπλωμα, φάκελο δραστηριοτήτων και συμμετοχή σε εξόρμηση με πούλμαν (κάθε Παρασκευή).
Οι επιμέρους δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τα πειράματα είναι διαφορετικά ανά ημέρα και ανά εβδομάδα.
Αλλαγές στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τη σύνθεση και τις προτιμήσεις των ομάδων.
Έναρξη: 17 Ιουνίου | Ώρες: 7:30-16:00
Εβδομαδιαίο κόστος: 100€ & 95€ για αδέλφια | Ημερήσιο κόστος: 25€ & 22€ για αδέλφια.
Οι παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
Για αναλυτικότερη παρουσίαση των δράσεων του Μουσείου Πειραμάτων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mouseiopeiramaton.gr και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μουσείο πειραμάτων fan page.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.