Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Διακοπές στο Green Camp, την Πράσινη Κατασκήνωση

Διακοπές στο Green Camp, την Πράσινη Κατασκήνωση

photo

Σε μία χρυσαφένια παραλία της Ηλείας, στα Λεχαινά, σε απόσταση 270 χλμ. από την Αθήνα και 55 χλμ από την Πάτρα, σε περιφραγμένο χώρο 55 στρεμμάτων βρίσκεται το Green Camp, η Πράσινη Κατασκήνωση.

Η κατασκήνωση λειτουργεί από το 1995 και από τότε χιλιάδες παιδιά και γονείς μας έχουν επιλέξει και εμπιστευτεί για τη συνέπεια, το ήθος και κυρίως την αγάπη μας για το παιδί.

3

Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη παιδική εξοχή, με πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Περιβάλλουμε με αγάπη το παιδί και στοχεύουμε στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση, την ψυχαγωγία.

Τα παιδιά ζουν για 22 ημέρες ξέγνοιαστα και με ασφάλεια σε ένα χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Βιώνουν ένα πρόγραμμα με πολλές αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που τα βοηθάει να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα και να αποκτήσουν αυτονομία, αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα και υπευθυνότητα.

9

Η στελέχωση του Green Camp γίνεται από άτομα ειδικά εκπαιδευμένα που κυρίως όμως τα διακρίνει η αγάπη τους για το παιδί.

Το βοηθούν να προσαρμοστεί στο χώρο και στο πρόγραμμα, το εμψυχώνουν να συμμετέχει στις δραστηριότητες και έτσι μέσα από το παιχνίδι η ζωή στο Green Camp γίνεται μία παιδαγωγική διαδικασία.

8

Εξειδικευμένοι συνεργάτες όπως προπονητές , αθλητές, ναυαγοσώστες, ανιματέρ κ.ά. πλαισιώνουν το πρόγραμμά μας ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μεγαλύτερη ποικιλία ερεθισμάτων και εμπειριών.

Μέσα από όλα αυτά το παιδί έχει την ευκαιρία να παίξει, να αποβάλει το άγχος και την κούραση από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα , να κάνει νέους φίλους, να εκφραστεί και να καλλιεργήσει ιδιαίτερα ταλέντα του.

photo1

Στο Green Camp δίνουμε μέγιστη σημασία στην ασφάλεια των παιδιών.

5

Στο χώρο της κατασκήνωσης λειτουργεί πλήρες ιατρείο-αναρρωτήριο με ιατρό και νοσοκόμα σε 24ωρη βάση και επίσης διαθέτουμε ιδιόκτητο ασθενοφόρο για τα επείγοντα περιστατικά.

2

To Green Camp ανοίγει και φέτος τις πόρτες και περιμένει τα παιδιά με πολλή όρεξη και με την υπόσχεση να τους χαρίσει για άλλη μια χρονιά μία αξέχαστη εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών.

11

7


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.