Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο "Διακοπές στο Σχολείο": Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για παιδιά από 6-12 ετών, μέσα από την ανάπτυξη ταλέντων και δεξιοτήτων

"Διακοπές στο Σχολείο": Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για παιδιά από 6-12 ετών, μέσα από την ανάπτυξη ταλέντων και δεξιοτήτων

-summer-camp

Η ΜΚΟ ΕΛΙΞ την περίοδο του καλοκαιριού, με την υποστήριξη του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" και σε συνεργασία με με τους Δήμους Ζωγράφου, Πειραιά και Αθηναίων προσφέρει δωρεάν "Διακοπές στο Σχολείο" από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου για τα παιδιά που παραμένουν στην πόλη.

Η ΕΛΙΞ με εμπειρία στις δράσεις εθελοντικής προσφοράς από το 1987 σε όλο τον κόσμο και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, για δεύτερη χρονιά διοργανώνει και διευρύνει το πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο" με την ενεργό στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

"Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομική στενότητα, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι την αξία της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης, αποκτώντας εμπειρίες μοναδικές και ανεκτίμητες."

Ομάδες εθελοντών της ΕΛΙΞ, την περίοδο του καλοκαιριού, θα απασχολήσουν παιδιά 6–12 ετών στα τρία ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου («ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ», «ΖΩΓΡΑΦΟΚΗΠΟΣ», «ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ» από 25 Ιουνίου μέχρι και 19 Ιουλίου), στο 135ο Δημοτικό Σχολείο Γκύζη του Δήμου Αθηναίων (από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου) και στο 11ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Πειραιά (από την 1η Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου).

Τι περιλαμβάνουν οι δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες δημιουργικης απασχόλησης περιλαμβάνουν αθλητισμό, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, χορό, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτιμική εκπαίδευση. Μαζί με τους μικρούς μας φίλους θα περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά και το φετινό καλοκαίρι στην πόλη!

Περισσότερες πληροφορίες: 2103825506


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.