Αρχική Deco Διακοσμείστε με μαυροπίνακα, το παιδικό δωμάτιο- Έξυπνες λύσεις!

Διακοσμείστε με μαυροπίνακα, το παιδικό δωμάτιο- Έξυπνες λύσεις!

1.

Ο μαυροπίνακας στο παιδικό δωμάτιο, προσφέρει άπειρες λύσεις αυτό-απασχόλησης. Τα παιδιά τον αγαπούν, γιατί είναι μια δημιουργική διέξοδος για να εξαντλήσουν την άπειρη ενέργειά τους!  Αν δεν θέλετε να βάψετε όλον τον τοίχο – όπως είναι στη φωτογραφία επάνω – μπορείτε να επιλέξετε κάποια σημεία ή γωνιές και να τις μετατρέψετε σε καμβά για τα έργα τους.

2

Για παράδειγμα, σε αυτό το δωμάτιο –που τα ντουλάπια είναι τοποθετημένα χαμηλά, στο ύψος των παιδιών – τα πορτάκια λειτουργούν σαν πίνακας για καλλιτεχνικά έργα.

3

Αυτή είναι μια άλλη πρόταση: Διαλέγετε μια κορνίζα –όσο μεγάλη θέλετε – και είτε την καρφώνετε στον τοίχο απευθείας, είτε την κρεμάτε σαν κάδρο. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστεί να βάψετε με το ειδικό χρώμα για μαυροπίνακες.

4

Εδώ διαλέξαμε να σας δείξουμε την σύνθεση πολλών πινάκων μαζί. Είναι μια άλλη ιδέα, εξίσου όμορφη. Θα δημιουργήσετε μια όμορφη παρεούλα από μαυροπίνακες.

5

Δίπλα στο κρεββάτι, γράφουμε ένα ποιηματάκι ή μια ζωγραφιά για καληνύχτα, στον ολοστρόγγυλο πίνακα. Φτιάχνουμε ένα διαβήτη από ένα μολύβι και ένα μακρύ κορδόνι, χαράζουμε τον κύκλο στον τοίχο, και αρχίζουμε το βάψιμο!

6

Να και μια ντουλάπα-πίνακας. Όλα τα φύλλα της έχουν βαφτεί με την ειδική μπογιά. Όσο το παιδί μεγαλώνει, θα φτάνει και στα υψηλότερα σημεία.

7

Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε χώρο: ακόμα και ανάμεσα σε 2 πόρτες ή 2 παράθυρα θα βρείτε ένα σημείο να το μετατρέψετε σε καλλιτεχνική γωνιά, αρκεί να το θέλετε!

8

Ας δούμε άλλη μια όμορφη ντουλάπα. Έχει ανοιγόμενα φύλλα, εκ των οποίων το ένα είναι βαμμένο με χρώμα για μαυροπίνακα.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter