Αρχική Deco Διακόσμηση: 4 Συμβουλές, για διακόσμηση για δύο!

Διακόσμηση: 4 Συμβουλές, για διακόσμηση για δύο!

Interesting-Small-Apartment-Interior-Decoration-Ideas-Modern-Small-Apartment-Style

Γίνατε δύο, και καλά κάνατε! Πως θα διαμορφώσετε διαφορετικά το χώρο ώστε να αισθάνεστε και οι δύο «σαν στο σπίτι σας»;

Ας δούμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές!

1.Δημιουργήστε έναν τοίχο με  φωτογραφίες ασπρόμαυρες!

Εκτυπώστε μια ποικιλία  σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, οικογενειακές φωτογραφίες, τοπία, αρχιτεκτονικές εικόνες, και πλαισιώστε τις με απλές κορνίζες.

2.Μην αφήνετε χώρο ανέγγιχτο!

Διακοσμήστε ράφια, τραπέζια, και άλλες επιφάνειες με μοναδικά αντικείμενα που και οι δύο σας έχετε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, από τα ταξίδια, αγορές ή συλλογές.  Αυτό που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι, ότι αν σας αρέσει, είναι καλό!

3.Δημιουργήστε ένα ζεστό περιβάλλον με αρωματικά κεριά.

Τοποθετήστε σε στρατηγικά σημεία κεριά στο σαλόνι, στα  υπνοδωμάτια, στο μπάνιο και δώστε μια ζεστή αίσθηση στο χώρο. Ενσωματώστε μυρωδιές από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, αρώματα  που δεν είναι υπερβολικά θηλυκά!

4.Φέρτε και τις δύο προσωπικότητες σας στο σπίτι, με λευκώματα!

Επιλέξτε τα βιβλία που εκπροσωπούν τα χόμπι σας, τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε,  τα πάθη σας! Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ από ειδικές εκδηλώσεις ή εκδρομές σας, για επιπλέον προσωπικές πινελιές!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.