Αρχική Deco Διακόσμηση: 5 ιδέες που θα ομορφύνουν το παιδικό δωμάτιο με έπιπλα-παιχνίδια!

Διακόσμηση: 5 ιδέες που θα ομορφύνουν το παιδικό δωμάτιο με έπιπλα-παιχνίδια!

1.

Δεν τους αρέσει καθόλου να κρεμάνε τα ρούχα τους; Βρείτε μια πρωτότυπη κρεμάστρα σαν αυτήν και κάντε τη διαδικασία του συμμαζέματος, παιχνίδι. Μια αγαπημένη φιγούρα των παιδιών, ένας αγαπημένος ήρωας κρεμασμένος στο δωμάτιό τους θα είναι ένα κίνητρο για να ασχοληθούν μαζί του!

2.

Πολύ όμορφο αυτό το έπιπλο, βοηθά να σκαρφαλώνεις και να τακτοποιείς! Όμορφα χρώματα, ζωντανά που ταιριάζουν με την ψυχολογία του παιδιού. Το συγκεκριμένο έπιπλο μπορείτε μόνο να το παραγγείλετε, αλλά στην αγορά υπάρχουν πολλές ακόμα ιδέες.

3.

Μια κούνια που στηρίζεται στην κάσα της πόρτας, φτιαγμένη – από τα χεράκια σας - με μια απλή τάβλα προσφέρει άπλετη διασκέδαση!

4.

Αργότερα- όταν δεν θα παίζει πια με κούνιες- μπορείτε να την στερεώσετε στον τοίχο και να έχετε ένα όμορφο ράφι για τα βιβλία τους!

5.

Φτιάξτε –πάλι με τα χεράκια σας – ή αγοράστε μια απλή σκάλα, ξύλινη και περάστε ένα λούστρο. Ντύστε τα σκαλοπάτια με λωρίδες από παλιά μακό μπλουζάκια, βάλτε χρώμα και κρεμάστε την στον τοίχο. Τα παιδιά μπορούν να παίζουν ή/και να κρεμούν τα ρούχα τους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.