Αρχική Deco Διακόσμηση: Φωτάκια παντού, όχι μόνο στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! 10 ιδέες για στολισμό του σπιτιού - Οδηγίες για κατασκευή με ύφασμα.

Διακόσμηση: Φωτάκια παντού, όχι μόνο στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! 10 ιδέες για στολισμό του σπιτιού - Οδηγίες για κατασκευή με ύφασμα.

1

Ώρα να λάμψουμε!

Αυτά τα πολύ μικρά φωτάκια που τα θυμόμαστε κάθε Χριστούγεννα, δίνουν ένα υπέροχο φως και στολίζουν όμορφα και ατμοσφαιρικά το σπίτι μας. Γιατί δεν τα χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο; Βρήκαμε για σας κάποιες ιδέες και σας τις παρουσιάζουμε!

 Ξεκινάμε από το υπνοδωμάτιο (φώτο επάνω).

-Εάν έχετε ένα κεφαλάρι κρεββατιού σαν αυτό, τότε μπορείτε να κρεμάσετε μια κουρτίνα-φωτάκια και να μεταμορφώσετε το χώρο.

-Εάν έχετε υφάσματα σαν κουνουπιέρα πάνω από το κρεββάτι, μπορείτε να  προσθέσετε και κάποια φωτάκια.

-Αλλά και σε ένα σημείο στον τοίχο να τα στερεώσετε, πάλι είναι θαυμάσια!

-Παραγγείλετε μια απλή κατασκευή από ξύλο, βάλτε ένα απλό ύφασμα -όπως γάζα- και μερικά φωτάκια πάνω από το κεφάλι σας!

2

Γύρω γύρω όλα!

-Ντύστε περιμετρικά τον καθρέφτη σας!

-Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στα παράθυρα!

-Βάλτε τα σε ένα διάφανο δοχείο!

-Αγκαλιάστε ένα δέντρο με φωτάκια!

3

-Ας έρθουμε και στα Χριστουγεννιάτικα! Δεντράκια…

4

…και φαναράκια!

5

Φτιάξτε μια γιρλάντα από όμορφα φωτάκια-ψείρες, όπως αυτή. Θα χρειαστείτε ύφασμα γάζα- υπάρχει σε πολλά χρώματα και είναι πολύ φτηνή – θα κόψετε το ύφασμα σε λωρίδες και θα πλέξετε ανάμεσα και τα φωτάκια. Στερεώστε με βελόνα και κλωστή και χρησιμοποιήστε τη στο σαλόνι όλο το χρόνο!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.