Αρχική Deco Διακόσμηση: Η τηλεόραση στο σαλόνι μας-10 ιδέες διαρρύθμισης!

Διακόσμηση: Η τηλεόραση στο σαλόνι μας-10 ιδέες διαρρύθμισης!

1

Οι σύγχρονες ιδέες για το σαλόνι περιλαμβάνουν και την τηλεόραση ή ένα home cinema. Η οικογένεια συγκεντρώνεται σε μια περιοχή του σπιτιού και περνά αρκετές ώρες. Θέλοντας και μη η TV είναι στη ζωή μας!

2

Που ακριβώς θα βάλουμε όλες αυτές τις συσκευές;

3

Η καλύτερη λύση είναι είναι να αποφασίσουμε σύμφωνα με τον προσανατολισμό του σαλονιού και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.

4

Είτε έχετε δημιουργήσει ένα παραδοσιακό σαλόνι είτε ένα μοντέρνο, πρέπει να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα έπιπλα για να οργανώσετε το χώρο συγκέντρωσης της οικογένειας.

4

Τα στηρίγματα των τηλεοράσεων στο τοίχο, είναι μια καλή λύση, όπως και τα μικροέπιπλα ή τα λίγο μεγαλύτερα! Αυτά, τα λίγο μεγαλύτερα, είναι ιδιαίτερα βολικά γιατί χρησιμοποιούνται και σαν ντουλάπια αποθήκευσης για διάφορα πράγματα.

5

Επιτοίχια ράφια θα βρείτε αρκετά στην αγορά, αρκεί να έχετε αποφασίσει το ύφος και το στυλ που επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο σας.

6

Επιλέξτε ήσυχα χρώματα για τον τοίχο που θα υποδεχθεί τις συσκευές, γιατί θα τον κοιτάτε συνέχεια!

8

Ο χώρος θα γίνει ακόμα πιο ζεστός, με την προσθήκη αξεσουάρ και διακοσμητικών

9

Μια ωραία ιδέα, είναι να ντύσετε με πέτρα, το χώρο που θα φιλοξενήσει την τηλεόραση σας!

10


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.