Αρχική Deco Διακόσμηση και οργάνωση μπάνιου - 6 προτάσεις!

Διακόσμηση και οργάνωση μπάνιου - 6 προτάσεις!

bathroom-cover

Το μπάνιο είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, γιατί εκτός των άλλων είναι κοινόχρηστος και μικρός. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να σκεφτούμε ιδέες για να εκμεταλλευτούμε κάθε εκατοστό του! Ας δούμε μερικές που θα μας βοηθήσουν να συνυπάρξουμε καλύτερα!

1

1.Δώστε μια μόνιμη λύση!

Κάντε χώρο για προμήθειες πάνω από την πόρτα του μπάνιου, έτσι ώστε θα είναι προσβάσιμα όταν πρέπει να αναπληρώνονται!  Χρησιμοποιήστε βίδες ξύλου για να εξασφαλίσετε σωστά τα  ξύλινα στηρίγματα και το ράφι.

2

2.Τακτοποιήστε τα ρολά χαρτιού!

Ένα διαφανές γυάλινο βάζο ή δοχείο  είναι ένας κομψός τρόπος αποθήκευσης! Έτσι, θα ξέρετε με μια ματιά πότε χρειάζεται να γεμίσετε το δοχείο!

3

3.Κωδικοποιήστε τις πετσέτες με χρώματα!

Για την οικογένεια και τους καλεσμένους σας, ράψτε διαφορετικές χρωματιστές κορδέλες! Έτσι κανείς  δεν θα μπερδεύει με τις  λευκές πετσέτες, αν έχει το δικό του χρώμα! Επιπλέον, οι πετσέτες θα στεγνώνουν γρήγορα και παραμένουν τακτοποιημένες!

4

  1. Ανακυκλώστε Vintage Γλάστρες!

Οι Vintage γλάστρες, είναι ένα παιχνιδιάρικο αξεσουάρ στο μπάνιο! Συνδυάζονται υπέροχα σε ένα τραπεζάκι από μέταλλο και γυαλί, περιέχοντας μπουκάλια σαμπουάν και υγρά σαπούνια, οδοντόκρεμες, σφουγγάρια και πετσέτες.  Αν έχετε καλεσμένο, απλά προσθέστε το δικό του γλαστράκι!

5

  1. Σεσουάρ Μαλλιών στο τοίχο!

Για ένα μπάνιο επισκεπτών, είναι ότι πρέπει! Τοποθετήστε μια μονάδα σεσουάρ στον τοίχο, δίπλα στο νεροχύτη. Θα βολέψει τους καλεσμένους αλλά και εσάς, ειδικά εάν έχετε παιδιά στο σπίτι!

6.

  1. Προσαρμόστε Συρόμενους δίσκους στα ντουλάπια!

Το κεντρικό ντουλάπι του μπάνιου  μπορεί να είναι εφοδιασμένο με roll-out δίσκους,  του είδους που χρησιμοποιείται και στις κουζίνες. Το ένα περιέχει ένα κουτί πρώτων βοηθειών και διάφορα προϊόντα περιποίησης.

Το δεύτερο, περιέχει σεσουάρ μαλλιών, και ένα μικρό δοχείο απορριμμάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.