Αρχική Deco Διακόσμηση κήπου με ιδιαίτερες περιφράξεις!

Διακόσμηση κήπου με ιδιαίτερες περιφράξεις!

2

Η παλιά έκφραση "Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες" είναι αλήθεια, αλλά αυτό είναι μόνο η μισή ιστορία!

3...

Αν δεν θέλετε να απομονωθείτε στο δικό σας κόσμο καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τι σχέσεις θέλετε με τους γείτονες, πόση ιδιωτικότητα επιθυμείτε γιατί άλλοι φράκτες περιορίζουν, και άλλοι βοηθούν στην δημιουργία σχέσεων!

1

Για να δημιουργήσει μια σύγχρονη ματιά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επέλεξε ένα φράχτη με οριζόντιες σανίδες αντί για το τυπικό κάθετο μοτίβο.

10...........

Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε ένα γωνιακό οικόπεδο, σε μια πολυσύχναστη πόλη, που έκανε την  προστασία της ιδιωτικής ζωής πρωτεύον ζήτημα.

4...

Η λύση ήταν να εγκαταστήσουν ένα φράχτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής που θα κρύβει την ιδιοκτησία από την υπόλοιπη γειτονιά.

5.............

Ένας ωραίος φράκτης - σαν καφασωτό - επιτρέπει στον αέρα να περνά μέσα στον κήπο!

Ας δούμε και τους χαμηλούς φράκτες!

Να θυμόσαστε ότι αυτοί οι φράκτες δεν σας κρύβουν από τα αδιάκριτα βλέμματα, όμως σας επιτρέπουν να κάνετε σχέσεις με τους γείτονες!

6.............. 7............ 8..........

9..........


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.