Αρχική Deco Διακόσμηση: Κούνια – μπέλα, στον κήπο, με παλέτες!

Διακόσμηση: Κούνια – μπέλα, στον κήπο, με παλέτες!

1

Το ιδανικό συμπλήρωμα της καλοκαιρινής χαλάρωσης, είναι μια κρεμαστή κούνια! Προσφέρει ξεκούραση και διασκέδαση τις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού.

Αν έχετε στον κήπο σας ένα δέντρο, σίγουρα ανήκετε στους τυχερούς, μια που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κρεμαστό παράδεισο, στα γρήγορα! Η κούνια από παλέτες, είναι μια εύκολη κατασκευή και με χαμηλό κόστος.

2

Αν δεν έχετε δέντρο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε βάσεις από μέταλλο ή ξύλο. Σας παρουσιάζουμε 2 επιλογές, η μια είναι πιο βαριά κατασκευή αλλά πιο σταθερή, η άλλη πιο ελαφριά.

Ο τρόπος να φτιάξετε μια εύκολη κούνια από παλέτες, είναι να ενώσετε με σκοινιά – που θα στηρίξετε στις 4 γωνίες- το δέντρο ή τα ξύλα που θα την στηρίζουν!

3

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.