Αρχική Deco Διακόσμηση: Λαμπερά Φωτιστικά οροφής και υπέροχες, ασορτί Τραπεζαρίες!

Διακόσμηση: Λαμπερά Φωτιστικά οροφής και υπέροχες, ασορτί Τραπεζαρίες!

1..

Όπου και να βρίσκεται η τραπεζαρία – στο σαλόνι ή στην κουζίνα – είναι ένας αγαπημένος χώρος, γιατί συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια. Άλλωστε, το φαγητό για εμάς τους Έλληνες είναι μια αφορμή για χαρά και διασκέδαση με φίλους και συγγενείς.

3.

Πολλές φορές όμως, παραμελούμε το φωτισμό της τραπεζαρίας που έχει κι αυτός τα μυστικά του. Δεν χρειάζεται μεγάλα και ακριβά φωτιστικά, αλλά σωστή ένταση και χρώμα φωτός.

4.

Μην βάλετε φως που μπορεί να είναι σκληρό, καθώς θα ενοχλεί και θα προκαλεί περισσότερη ζέστη. Τα φωτιστικά οροφής πρέπει να  στολίζουν διακριτικά το χώρο και αναδεικνύουν την λιτότητα της τραπεζαρίας.

5

Η ένταση των φωτιστικών οροφής, θα πρέπει να είναι αρκετά χαμηλή και να σκορπίζει μαλακό φωτισμό, δημιουργώντας έτσι πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

2.

Επιπλέον, θα πρέπει να είναι σε τέτοιο ύψος από το τραπέζι, ώστε να μην εμποδίζει στα μάτια την ώρα που συνομιλούμε με τους άλλους.

6

Συχνά τα φωτιστικά είναι έργα τέχνης… Αν επιλέξετε ένα σωστό φωτιστικό που θα κολακεύει το σπίτι σας και θα το κάνει πιο ζεστό, θα αισθάνεστε οι ίδιοι πιο ήρεμοι.

7

Αν μάλιστα έχετε διακόπτες που μπορείτε να χαμηλώσετε την ένταση  - με ροοστάτη - για να φαίνεται σαν να φωτίζεται από κεριά, τότε έχετε το τέλειο φωτιστικό, όπως και να είναι!

8

Ταιριάξτε το στιλ της τραπεζαρίας και του φωτιστικού.

9

Εάν τα έπιπλα της τραπεζαρία σας ή ο χώρος που βρίσκεται η τραπεζαρία σας, έχουν ένα συγκεκριμένο ύφος, θα πρέπει να αγοράσετε τον αντίστοιχο πολυέλαιο.

110

Παίξτε με τα σχέδια και τα χρώματα.

11

Κρεμάστε φωτιστικά, απλά ή πιο περίτεχνα, σε διαφορετικά μήκη πάνω από το τραπέζι.

12

Συμπληρώστε με περιμετρικό, χαμηλό φωτισμό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.