Αρχική Deco Διακόσμηση με φωτογραφίες: όμορφες προτάσεις για οικονομικές κατασκευές!

Διακόσμηση με φωτογραφίες: όμορφες προτάσεις για οικονομικές κατασκευές!

1

Οι φωτογραφίες είναι ακόμα στον υπολογιστή σας; Μήπως ήρθε η ώρα να τις εκτυπώσετε και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα; Οι οικογενειακές στιγμές, τυπωμένες ασπρόμαυρες ή έγχρωμες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Και αν δεν σας αρέσει να γεμίσετε ένα τοίχο με φωτογραφίες – είναι λίγο υπερβολικό, πράγματι – μήπως θέλετε να τις κρεμάσετε από μπαλόνια σε ένα σημείο του σαλονιού σας;

2

Και μην ισχυριστείτε ότι δεν έχετε διαθέσιμο χώρο! Χώρος πάντα υπάρχει, ακόμα κι ένα μικρό κομμάτι τοίχου που ενώνει δυο χώρους, είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει αγαπημένα στιγμιότυπα!

3

Άλλωστε, εάν υπάρχει φαντασία, θα φτιάξετε μια γωνιά μοναδική, όπως στις εικόνες επάνω. Στην αριστερή εικόνα έχουν στερεωθεί χάρτινες κορνίζες με φωτογραφίες, πάνω σε ένα ταμπλό!

Στη δεξιά φωτογραφία, κρέμονται από μανταλάκια, σε ένα σκοινί!

4

Οι απρόσμενες κορνίζες έχουν την τιμητική τους! Ένα παλιό παράθυρο, μπορεί να ντυθεί με μια μεγάλη φωτογραφία του μωρού σας!

Ακόμα, χρησιμοποιήστε ξύλα παλαιωμένα, και κρεμάστε με δερμάτινα κορδόνια τις κορνίζες σας!

5.

Παλιά κουφώματα κι εδώ! Όμορφα και ασυνήθιστα, ταιριάζουν σε όλα τα στυλ διακόσμησης και τραβούν τα βλέμματα!

6

Τι να πει κανείς για τα ξύλα που μαζεύουμε στη θάλασσα ή σε μια βόλτα στο βουνό! Μπορούν να κάνουν θαύματα, αν πιάνει λίγο το χέρι σας! Τρίψτε με γυαλόχαρτο, δέστε με δερμάτινα κορδόνια και φτιάξτε τη δική σας σκάλα! Ή ένα σούπερ μόμπιλε από φωτογραφίες!

7

Ντύστε ένα παλιό καθρέφτη με φωτογραφίες και φωτάκια. Όμορφα και χαρούμενα! Αλλάζετε συχνά τις φωτογραφίες, ανάλογα με την εποχή!

8....

Αν δεν έχετε ιδέα πώς να κρεμάσετε πολλές φωτογραφίες μαζί, έχουμε τη λύση! Εκτυπώστε την παραπάνω εικόνα και αρχίστε δουλειά!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.