Αρχική Deco Διακόσμηση με κάδρα: 10+2 πρωτότυπες ιδέες για τέλειο αποτέλεσμα!

Διακόσμηση με κάδρα: 10+2 πρωτότυπες ιδέες για τέλειο αποτέλεσμα!

Ένας όμορφα διακοσμημένος τοίχος μπορεί στο λεπτό να κάνει ένα χώρο να δείξει υπέροχος! Είτε μιλάμε για το σαλόνι, είτε για την κουζίνα, είτε για το υπνοδωμάτιο, οι τοίχοι που είναι προσεκτικά και ιδιαίτερα διακοσμημένοι δίνουν προσωπικότητα και ζωή στο χώρο.

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικούς πολύ όμορφα διακοσμημένους τοίχους που είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν! Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα κάδρα παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε όλες τις διακοσμήσεις που θα δείτε παρακάτω.

Ο σκούρος μπλε τοίχος γίνεται πιο φωτεινός με την προσθήκη μερικών ασύμμετρα τοποθετημένων κάδρων!

Σε αυτό τον τοίχο που ανήκει σε σπίτι της Σκανδιναβίας, το ασπρόμαυρο των κάδρων δένει τέλεια με το ξύλο που υπάρχει στο χώρο!

Άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι τα πολλά κάδρα σε ένα τοίχο μπορούν να δώσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, αρκεί να μην το παρακάνετε με περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.