Αρχική Deco Διακόσμηση με κεντημένη τέχνη: Κεντημένες  Φωτογραφίες από τη  Melissa Zexter!

Διακόσμηση με κεντημένη τέχνη: Κεντημένες  Φωτογραφίες από τη  Melissa Zexter!

1

Το κέντημα επανέρχεται δυναμικά στα σαλόνια μας!

Είναι η νέα τάση, ενώ ταυτόχρονα είναι μια αγχολυτική διαδικασία που προτιμούν πολλοί. Αυτό σκέφτηκε και η Melissa Zexter.

Χρησιμοποιώντας το Μπρούκλιν για βάση, η καλλιτέχνης Melissa Zexter έχει βρει έναν τρόπο να φέρει στο φως της δημοσιότητας και πάλι, τα  δροσερά κεντήματα. Βάζει τον εαυτό της σε αυτά, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

2

Συνδυάζει -ράβει πάντα στο χέρι- κλωστές και φωτογραφίες και φτιάχνει το αποτέλεσμα που βλέπετε: Κεντημένες φωτογραφίες, με διαφορετικά χρώματα αφήγησης.

Όλα αυτά σε μια και μοναδική, επίπεδη επιφάνεια!

3

Με το ράψιμο απευθείας σε φωτογραφίες, αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά της σιωπηλής εικόνας που εγγυάται να κρατήσει τον θεατή αποσβολωμένο!

4

Στα έργα της περιγράφονται συναισθήματα και στιγμές, μετατρέποντας αυτά τα πορτρέτα από αντικείμενα νοσταλγίας σε κάτι ακόμη πιο τολμηρό!

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεθάψουμε παλιές, αγαπημένες φωτο και να την μιμηθούμε;

Πηγή εικόνων ©  Melissa Zexter


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.