Αρχική Deco Διακόσμηση με λάμπες!

Διακόσμηση με λάμπες!

1

Όμορφα ξωτικά και χιονάνθρωποι, πιγκουίνοι και αγιοβασίληδες  είναι κάποιοι από τους χαρακτήρες των ημερών, εάν σας αρέσουν οι κατασκευές!

Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σαν καμβά, λαμπτήρες και να φτιάξετε αντικείμενα για το σπίτι αλλά και για μικροδωράκια

. Στη φωτογραφία επάνω τα πρόσωπα είναι βαμμένα με ακρυλικό χρώμα. Τα χαρακτηριστικά των προσώπων είναι σχεδιασμένα αρχικά με μολύβι και στη συνέχεια με μαρκαδόρους.

Σκουφάκια και καπελάκια ή κορδέλες, υποχρεωτικά!

 

3.

Ωραία κατασκευή και αυτή!

Απαραίτητα θα χρειαστείτε ακρυλικό χρώμα και πολυμερές πηλό για το μούσι, το μουστάκι και τη μύτη και του Άγιου Βασίλη και ραπτομηχανή για τα ρούχα του ξωτικού!

4

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδέλες, γιρλάντες και νήματα.

Στα βιβλιοπωλεία μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε κάποια κινούμενα μάτια, χάντρες, πούλιες, πομ-πον, κορδέλες, τεχνητό χιόνι και να αρχίσετε να κάνετε τις κατασκευές σας.

Καλύψτε το μεταλλικό άκρο του λαμπτήρα, κάνοντας χαριτωμένα καπέλα για τους χαρακτήρες σας. Κολλήστε τα καπέλα με το λαμπτήρα χρησιμοποιώντας σιλικόνη ή κόλλα.

Με χρωματιστά κορδόνια και γάζες!

5

Αυτή είναι μια διαφορετική πρόταση. Αντί για παραδοσιακά ρούχα, επιλέχτηκαν χρωματιστά κορδόνια και σπάγκοι. Χρησιμοποιείστε ατλακόλ κρυσταλιζέ, η οποία γίνεται διαφανής όταν στεγνώσει.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.