Αρχική Deco Διακόσμηση με πατιναρισμένα μικροέπιπλα!

Διακόσμηση με πατιναρισμένα μικροέπιπλα!

1

Η πατίνα είναι μια τεχνική που δίνει στα έπιπλα όψη παλιά και ρετρό. Έπιπλα αντικέ από λευκή πατίνα, φερμένα λες από άλλη εποχή, κατάλληλα για ρομαντικούς!

2

Εάν σας αρέσουν τα vintage έπιπλα και μικροέπιπλα, τότε θα τα αγαπήσετε, γιατί θυμίζουν εξοχή, που σημαίνει χαλάρωση, ξεκούραση και ανεμελιά!  Όπως αυτό για παράδειγμα, είναι ένα κηροπήγιο τοίχου, δείχνει παλιά και ταλαιπωρημένο, αλλά είναι φρέσκο και ανανεωμένο! Κρεμάστε δυο μαζί στο σημείο της εισόδου.

3

Έχουν ειδική επεξεργασία, έτσι ώστε να φαίνονται παλιά ενώ δεν είναι, και οι φωτογραφίες αλλά και οι πίνακες δείχνουν υπέροχα μέσα σε μια τέτοια κορνίζα. Κρεμάστε 4-5 μαζί, σε διάφορα μεγέθη και σε διαφορετικό ύψος, αλλά με κοινό θέμα!

4

Εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του, κρεμάστε μια όμορφη ταμπέλα. Εκτυπώστε μια λέξη που σας αρέσει, με καλλιγραφικά γράμματα και δώστε το σχέδιο σε έναν μαραγκό. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο τέλος του άρθρου, για να δείτε τι πρέπει να κάνετε!

5

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με την αγαπημένη σας χώρα/ήπειρο/νησί ή με τον κόσμο όλο! Εκτυπώστε το σχέδιο, και αναζητήστε μαραγκό!

6

Απλά ξύλινα κομμάτια, που θα τα μετατρέψετε σε πολιτεία ολόκληρη! Τα ξύλα μπορούν να είναι κατεργασμένα ή ακατέργαστα και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! Θα στολίσουν όμορφα μια γωνιά στο σπίτι σας!

Δείτε ακόμα: Τεχνική παλαίωσης ξύλου-Πατίνα αντικέ!

http://www.infokids.gr/2015/01/texniki-palaiosis-ksyloy-patina-antike/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.