Αρχική Deco Διακόσμηση: Οργάνωση και χρώμα στη βιβλιοθήκη!

Διακόσμηση: Οργάνωση και χρώμα στη βιβλιοθήκη!

1

Τα βιβλία έχουν κερδίσει τις καρδιές μας, οι βιβλιοθήκες όμως έχουν το  χώρο τους στο σπίτι μας; Τίποτα δεν αποκαλύπτει περισσότερα για τον ένοικο ενός σπιτιού από τα βιβλία και τη βιβλιοθήκη του. Είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μας, είναι τα όνειρα και οι επιθυμίες μας, η γνώση που θέλουμε να αποκτήσουμε για τον κόσμο γύρω μας, τη δεδομένη περίοδο.

 Βάλτε τα βιβλία σας σε τάξη. . . με χρώμα

Κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται χαρούμενο, του δίνουν μια άλλη νότα, προσθέτουν χάρη και κέφι ακόμα και στα πιο απλά δωμάτια! Τα βλέπουμε στα περιοδικά και τα ζηλεύουμε, μήπως ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη; Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να χωρίσετε τα βιβλία σας σύμφωνα με το χρώμα του εξώφυλλου!

2

Τώρα προσθέστε περισσότερο χρώμα. . . και λίγο χαρακτήρα!

Υπάρχει περιορισμός στο χρώμα; Όχι δεν υπάρχει. Γιατί πρέπει τα βιβλία να είναι όρθια; Μπορούν και ξαπλωμένα. Η κάθετη τοποθέτηση των βιβλίων είναι ξεπερασμένη, δεν βοηθά στην αναζήτησή τους και κουράζει το μάτι. Ενώ αυτή… διαβάζετε τους τίτλους ευκολότερα και μπορείτε να προσθέσετε και μερικά διακοσμητικά. Εάν θέλετε, τοποθετήστε μια φωτογραφία ή μια αφίσα στην πλάτη των βιβλίων και ανανεώστε την συχνά!

3

Περισσότερα μπιχλιμπίδια, λιγότερα βιβλία!

Όλοι έχουμε αγαπημένα αντικείμενα που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε. Εάν τώρα περνάτε μια τέτοια φάση – που θέλετε να τα βλέπετε γύρω σας – μην αντισταθείτε σε αυτό. Λιγοστέψτε τα βιβλία και αυξήστε τα αντικείμενα! Βάλτε φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία μέχρι τώρα, βάλτε φωτογραφίες των παιδιών καθώς μεγαλώνουν και σε μια άκρη, τοποθετήστε και μερικά βιβλία!

4

Οργανωθείτε με κουτιά αποθήκευσης!

Σας λείπουν συρτάρια; Για κάποιο λόγο, έχετε τις κλειστές σας;  Δεν θέλετε να φαίνεται τίποτα και καλά κάνετε. Διαλέξτε όμορφα κουτιά που να ταιριάζουν με τη βιβλιοθήκη και το γούστο σας, και βάλετε μέσα ότι δεν θέλετε να φαίνεται, αλλά θέλετε να υπάρχει.

Έτσι, θα προσθέσετε χαρακτήρα στα ράφια σας, και μια τακτοποίηση στα συρτάρια σας, καθώς να πρέπει να ομαδοποιήσετε τα μικροπράγματα  και να βάλετε ετικέτες στα κουτιά!

5

 Μην ανησυχείτε για τα χρώματα και τα σχήματα!

Δεν έχει σημασία αν τα χρώματα δεν ταιριάζουν απόλυτα , ή αν τα μπιχλιμπίδια σας  δεν ταιριάζουν με τα κουτιά αποθήκευσης. Δεν πειράζει κανέναν. Είναι ο δικός σας χώρος και πρέπει εσείς να αισθάνεστε όμορφα! Δεν υπάρχουν κανόνες, προτάσεις μόνο υπάρχουν.  Το αποτέλεσμα πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι όταν το κοιτάτε!

Επειδή τα πάντα σε αυτά τα ράφια, αντικατοπτρίζουν το πρόσωπο που είστε και τα μέρη που έχετε επισκεφτεί, Έχετε ουσιαστικά βάλει τη ζωή σας σε αυτά τα ράφια…

Τώρα, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.