Αρχική Deco Deco: Διακόσμηση παιδικού δωματίου σε 3 χρώματα: Πώς να την πετύχετε;

Deco: Διακόσμηση παιδικού δωματίου σε 3 χρώματα: Πώς να την πετύχετε;

Βάλτε τέλος στις μονοχρωμίες!

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο –παιδικό ή όχι – χρησιμοποιώντας χρώματα που έχουν μια συγγένεια και δένουν όμορφα μεταξύ τους.

παιδικό δωμάτιο - διακόσμηση

Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε 2 χρώματα σε έναν τοίχο, χωρίζοντας το επάνω από το κάτω μέρος του δωματίου. Είναι ιδανικό για παιδικό δωμάτιο που φιλοξενούνται 2 παιδιά σε διώροφη κουκέτα (βλέπε φωτο επάνω). Στον 3ο τοίχο του δωματίου μπορείτε να βάλετε μια ανοιχτότερη απόχρωση και αν είστε αρκετά τολμηροί, ένα τέταρτο χρώμα στον άλλο τοίχο!

παιδικό δωμάτιο

Σε αυτή την διακοσμητική πρόταση, το χρώμα έχει τοποθετηθεί στο χώρο του γραφείου! Ένας σταθμός εργασίας λίγο διαφορετικός απ' ότι έχετε συνηθίσει, μια που εκτός από το συνδυασμό χρωμάτων, περιλαμβάνει και τοίχους βαμμένους με χρώμα για μαυροπίνακα για να εκφραστούν οι μικροί καλλιτέχνες! Παρόλο τον αριθμό των χρωμάτων (4 και ένα το μαύρο=5) το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.