Αρχική Deco Διακόσμηση παιδικού δωματίου, σε πράσινους τόνους!

Διακόσμηση παιδικού δωματίου, σε πράσινους τόνους!

1

Φρέσκο και δροσερό, το πράσινο χρώμα ταιριάζει τόσο σε αγορίστικα όσο και σε κοριτσίστικα δωμάτια και είναι μια άριστη επιλογή χρώματος για μικτά δωμάτια!

Σκεφτείτε ότι ταιριάζει υπέροχα με καφέ αποχρώσεις, αλλά και με πιο ζωηρόχρωμες χρωματικές παλέτες.

Στη φωτογραφία επάνω, ένα κρεββάτι με καλάθια αποθήκευσης από  μπαμπού στο κάτω μέρος, σώζει την κατάσταση από την αταξία!

2

Στη φωτογραφία επάνω, βλέπετε ένα συνδυασμό του πράσινου με το πορτοκαλί, ιδανικό ταίριασμα για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο. Οι κουρτίνες έχουν επιλεγεί για να στολίσουν ένα μικρό μπουντουάρ που δημιουργήθηκε σε μια εσοχή του δωματίου και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο.

Το πορτοκαλί χρώμα, δεν περιορίστηκε μόνο στις κουρτίνες, κάνει τη βόλτα του και στον υπόλοιπο χώρο! Πάνω από παιδικό γραφείο, έχει βαφεί ένα πλαίσιο που φιλοξενεί τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του ενοίκου!

39

Αν δεν θέλετε κάτι τόσο μόνιμο, όπως το πράσινο χρώμα στους τοίχους, επιλέξτε ένα μικρό έπιπλο σε πράσινο χρώμα ή μια μικρή βιβλιοθήκη. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία επάνω συνδυάζεται άψογα με το ροζ-κουφετί!

44

Εάν το μικρό σας, μόλις εγκατέλειψε τη βρεφική κούνια ή πρόκειται να το κάνει, διαλέξτε λευκά έπιπλα και πράσινους τοίχους!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.