Αρχική Deco Διακόσμηση Ρουστίκ γύρω από το χειμωνιάτικο τζάκι!

Διακόσμηση Ρουστίκ γύρω από το χειμωνιάτικο τζάκι!

1

Ρουστίκ - μία από τις κορυφαίες επιλογές για διακόσμηση και πολύ ταιριαστή με ένα χώρο  συγκέντρωσης της οικογένειας,  το τζάκι. Το τζάκι μας προσφέρει ηρεμία και ζεστασιά. Ας δούμε κάποιους τρόπους να το αναδείξουμε περισσότερο. Απλά διακοσμητικά στοιχεία, φώτα, ριχτάρια, βιβλία θα μας βοηθήσουν να δώσουμε ένα ιδιαίτερο τόνο στο σαλόνι.

Στη φωτογραφία επάνω υπάρχει φωτισμός πάνω από το τζάκι και το κάνει περισσότερο «θεατρικό» και μοναδικό. Αναδεικνύεται έτσι η επένδυση του τζακιού.

2

Σκοτεινό και μυστηριώδες, σκούρα πέτρα, χαμηλή και μικρή εστία, ατμοσφαιρικό! Προσέξετε τα  όμορφα μαξιλάρια και το φωτιστικό δαπέδου.

3

Πολύ ιδιαίτερο τζάκι, κατάλληλο για μεγάλους χώρους, λειτουργεί και σαν διαχωριστικό χώρου, είτε κάθεστε στην κουζίνα, είτε στην τραπεζαρία απολαμβάνετε τη φωτιά από παντού.

4

Ο καθρέφτης πάνω από το τζάκι μεγαλώνει το χώρο και προσφέρει βάθος. Επιλέξτε λιγοστά και μεγάλου μεγέθους κομμάτια για διακόσμηση, από ότι να επιλέξετε το αντίστροφο. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει εάν θέλετε να προβάλετε το τζάκι στο χώρο.

5

Κρεμάστε ένα πίνακα πάνω από το τζάκι, και τολμήστε να αφήσετε βιβλία «επιμελώς ατημέλητα», πάνω στο τραπέζι.

6

Αν η βαριά έκδοση του Ρουστίκ δεν σας ταιριάζει, δοκιμάστε κάτι πιο ανάλαφρο με τη βοήθεια του λευκού. Λευκά καλύμματα, λουλούδια με χρώμα στο βάζο και φλοράλ μαξιλάρια!

7

Λευκά έπιπλα και εδώ, συνοδεύουν το τζάκι σας! Πολύ πρακτικός ο χώρος δίπλα στο τζάκι, για αποθήκευση των ξύλων.  Αποφύγετε τα μικρότερα διακοσμητικά στο σημείο πάνω ακριβώς από την εστία θα σας δυσκολέψουν και στο καθάρισμα.

8

Αρκετό λευκό και εδώ! Με περισσότερο pop διάθεση και χρώματα που μας κρατούν σε χαρούμενη διάθεση. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα ριχτάρια και κουρτίνες, και πινελιές σε όλο το χώρο. Μπορείτε να κάνετε ένα τοίχο να ξεχωρίζει,  βάφοντάς τον με μια τεχνοτροπία ή με διαφορετική απόχρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.