Διακόσμηση σε ροζ τόνους! 20 υπέροχες προτάσεις για να συνδυάσετε όμορφα το ροζ χρώμα!

Candy-Floss-Pink-Living-Room

Ποιος είπε ότι το ροζ είναι μόνο για το  παιδικό δωμάτιο;

Το ροζ είναι ένα υπέροχο χρώμα, είναι μαλακό, όμορφο και σύγχρονο, απολύτως κατάλληλο για τη δημιουργία μια ευχάριστης ατμόσφαιρας στο σαλόνι.

Το ροζ ταιριάζει τόσο σε μοντέρνο όσο και κλασσικό στυλ διακόσμησης. Εκτός αυτού, η ροζ παλέτα χρωμάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και πολυτελής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από το παλ ροζ του μωρού,  μέχρι το καυτό ροζ- φούξια,  για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και κομψό σαλονιού, που θα το ευχαριστηθούν όλοι οι ένοικοι.

Είτε αποφασίσετε να βάψετε σε ροζ κουφετί ή έντονο φούξια, είτε αποφασίσετε να βάψετε όλο το σαλόνι ή μόνο ένα τοίχο, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, αρκεί να ξέρετε τι ζητάτε. Υπάρχει πάντα η λύση της ταπετσαρίας, ή ενός μικρού μέρους που θα τοποθετήσετε ένα ροζ, διακοσμητικό ταμπλό. Μπορείτε να στολίσετε το σαλόνι με ροζ μαξιλάρια – καρώ και μονόχρωμα- με ασορτί ροζ διακοσμητικά και κουρτίνες!

Δείτε τις προτάσεις μας και δημιουργήστε τις δικές σας συνθέσεις!

Boho-Pink-Living-Room Classy-Pink-Living-Room Chic-Pink-Living-Room Coastal-Pink-Living-Room Contemporary-Pink-Living-Room Dusty-Pink-Living-Room-700x861 Eclectic-Chic-Pink-Living-Room Funky-Pink-Living-Room Hot-Pink-Living-Room