Αρχική Deco Διακόσμηση στο λευκό του χιονιά!

Διακόσμηση στο λευκό του χιονιά!

1

Μας αρέσει το λευκό χρώμα, έχει μια καθαρότητα που ξεκουράζει το μάτι, ειδικά όταν γυρνάς κουρασμένος στο σπίτι και θέλεις να χαλαρώσεις πλήρως, ακόμα και από οπτικά ερεθίσματα!

Για όποιον εργάζεται σε χώρους με πολλούς ανθρώπους, θόρυβο ή κίνηση, το λευκό δίνει μια ηρεμία μοναδική. Γιαυτό άλλωστε έχει φανατικούς οπαδούς!

Το λευκό στο υπνοδωμάτιο, σε συνδυασμό με ένα δεύτερο χρώμα, πιθανόν το μαύρο, είναι αυτό που θα δημιουργήσει τον καμβά για υπέροχα όνειρα!

2.

Διαλέξτε μια ταπετσαρία με μικρά σχέδια και τοποθετήστε την πίσω από το κεφαλάρι. Εναλλακτικά, βάψτε τον τοίχο με ένα χρώμα, σε τέτοιο σημείο ώστε να μην το βλέπετε όταν είστε ξαπλωμένοι.

3

Το ίδιο εντυπωσιακό και καθαρό δείχνει και στην κουζίνα. Μικρέ πινελιές δεύτερου  χρώματος, στα φωτιστικά.  Ο πάγκος στην εξωτερική πλευρά, έχει καρέκλες από λευκό δέρμα. Αντενδείκνυται σε σπίτι με μικρά παιδιά!

4.

Πολύ ωραία και το λευκό ξύλο στο πάτωμα, μεγάλες σανίδες, μονοκόμματες κάνουν ακόμα μεγαλύτερο το χώρο. Συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό του τοίχου!

5

Λευκό και στο παιδικό υπνοδωμάτιο! Καθαρίζεται και βάφεται  εύκολα, είναι τέλειο για μικρούς χώρους, και ειδικά όταν πρόκειται να φιλοξενήσει πάνω από έναν ένοικο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.