Αρχική Deco Διακόσμηση στούντιο: Εμπνευσμένοι, μικροί χώροι – 9 προτάσεις για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

Διακόσμηση στούντιο: Εμπνευσμένοι, μικροί χώροι – 9 προτάσεις για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

1

Δεν είναι απαραίτητο να στερηθείτε καθόλου τις ανέσεις και το στυλ σας, αν τα τετραγωνικά είναι λιγότερα! Μικρά μυστικά, κάνουν τη διαφορά, αρκεί να έχετε όρεξη να σχεδιάσετε και να σκεφτείτε πως θα εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστού του χώρου σας.

Κι αν δεν έχετε τοίχους να χωρίσετε το υπνοδωμάτιο από το καθιστικό, δημιουργείστε ένα με τη βοήθεια μια ραφιέρας! Η ραφιέρα θα πρέπει να είναι διαμπερής για να επιτρέπει στο φως να περνά από τον ένα χώρο στον άλλο, το τραπέζι του καθιστικού αρκετά ψηλό για να χωρά ένα καλάθι από κάτω, και τα διάφανα καθίσματα επιθυμητά!

2

Αν ο χώρος έχει ύψος, εκμεταλλευτείτε τον δεόντως! Παραγγείλετε μια βιβλιοθήκη κλιμακωτή και ανεβείτε στα ψηλά για περισυλλογή, ξεκούραση ή ύπνο!

3

Αν το δωμάτιο είναι παράγωνο ή έχει σχήμα τραπέζιο, τότε μπορείτε σε αυτή τη γωνιά να φτιάξετε ένα απλό γραφείο, εγκαθιστώντας μια τάβλα, τα απαιτούμενα και μια καρέκλα! Έτοιμος ο χώρος εργασίας!

4

Μην ξεχάσετε να τιμήσετε το λευκό χρώμα. Λευκό στη βιβλιοθήκη, στους τοίχους, στα έπιπλα γενικά αλλά και στις κουρτίνες. Μην ξεχνάτε ότι το λευκό αναδεικνύει το φυσικό φωτισμό του χώρου και κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο άνετο.

5

Η λύση του καναπέ-κρεββάτι, είναι η καταλληλότερη για μικρούς χώρους. Διαλέξτε ένα καναπέ που δεν θα ανοιγοκλείνετε διαρκώς, και προσθέστε ένα ανώστρωμα για ποιο άνετο ύπνο!

6

Πολύ ωραία λύση είναι και το έπιπλο – κρεβάτι. Στο κάτω μέρος μπορείτε να αποθηκεύετε ότι χρειάζεστε σε πρώτη ζήτηση, ενώ η κουρτίνα προσφέρει τη σχετική ιδιωτικότητα!

7

Συνδυάστε γραφείο και τραπεζαρία στο ίδιο έπιπλο!

8

Ένας καναπές στο κάτω μέρος του κρεβατιού μπορεί να ενώσει όμορφα το καθιστικό με το χώρο ξεκούρασης. Προτιμήστε ανάλαφρα τραπεζάκια από γυαλί και άνετους καναπέδες.  Φροντίστε να επιλέξετε ένα κεφαλάρι που να ταιριάζει όμορφα με τον καναπέ.

9

Εκμεταλλευτείτε κάθε εσοχή του χώρου για να προσθέσετε μικροέπιπλα, όπως βιβλιοθήκες, συρταριέρες και μπαούλα! Θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε αρκετά χρηστικά αντικείμενα της καθημερινότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.