Αρχική Deco Διακόσμηση: Θαύματα με μια βαλίτσα!

Διακόσμηση: Θαύματα με μια βαλίτσα!

1

Οι βαλίτσες βάζουν τα καλά τους!

Αν νομίζετε ότι οι βαλίτσες είναι μόνο για να μεταφέρουν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, τότε είστε γελασμένοι! Μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα, και με αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα.

Μικρές και μεγάλες, κάθε βαλίτσα είναι υποψήφια για 2η καριέρα όπως αυτό το μικρό βαλιτσάκι! Έγινε ένα υπέροχο παιδικό κάθισμα!

2.

Οι δερμάτινες βαλίτσες είναι ιδανικές για να μπουν στο σαλόνι σας! Σε 3 διαφορετικά μεγέθη, μπορούν να φτιάξουν όλες μαζί ένα έπιπλο εισόδου!

3

Δείτε και αυτή την πρόταση. Οι βαλίτσες σε διαφορετικά μεγέθη, ιδανικά συνδυασμένες με τον καθρέφτη και ένα μικρό ξύλινο τραπέζι εποχής!

4

Δείτε ένα μοναδικό  κάθισμα δίπλα στο τζάκι!

5

Αυτό το τραπεζάκι, είναι φτιαγμένο με 2 δερμάτινες βαλίτσες. Μέσα μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα και να δημιουργήσετε ένα χώρο αποθήκευσης ακόμα!

6

Πως σας φαίνεται αυτό το ντουλάπι;

8

Δημιουργείστε ένα χώρο για τα αγαπημένα βιβλία σας, συνδυάστε τα με vintage αντικείμενα και δαντέλες και έχετε μια υπέροχη γωνιά.

9

Δείτε τις βαλίτσες σε ρόλο ραφιών! Δώστε μια ιδιαίτερη νότα στο σαλόνι σας, προσθέστε αγαπημένα αντικείμενα και κάντε τη διαφορά!

10

Αν έχετε ένα αγαπημένο κατοικίδιο, σερβίρετε τα μεζεδάκια του εδώ…

11

… ή φτιάξτε του μια γωνιά για να χουχουλιάζει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.