Αρχική Deco Διακόσμηση: Χαρούμενα παιδιά, με χαρούμενα παιδικά δωμάτια!

Διακόσμηση: Χαρούμενα παιδιά, με χαρούμενα παιδικά δωμάτια!

Οι μικρές πινελιές κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση!

Τα παιδιά θέλουν ένα χαρούμενο και ευφάνταστο δωμάτιο, δεν υπολογίζουν το κόστος, δεν θέλουν ακριβές επιλογές για να είναι ευχαριστημένα, θέλουν απλώς να βάλουν τη σφραγίδα τους! Αφήστε τα να διαλέξουν τα αγαπημένα τους διακοσμητικά αξεσουάρ. Ο χώρος είναι δικός τους!

2

Επιτρέψτε τους να βάλουν στο καλύτερο σημείο του δωματίου τις αγαπημένες κατασκευές που έφτιαξαν στο σχολείο. Δώστε τους την ανάλογη σημασία και θέση που τους αρμόζει, καμαρώστε για τα κατορθώματά τους, και δείξτε τα σε συγγενείς και φίλους!

3

Κάθε παιδικό δωμάτιο που σέβεται τον εαυτό του, χρειάζεται μια σκηνή για τους φανταστικούς και τους πραγματικούς φίλους!

Μια σκηνή ή ένα κουκλόσπιτο, εξάπτει τη φαντασία των παιδιών, γίνεται κρυψώνα, κρεββάτι, κατάστημα και ότι άλλο φανταστούν!

SONY DSC

Τέλος, γιατί δεν φτιάχνετε μια γιγαντιαία ζωγραφιά στον τοίχο, του μικρού καλλιτέχνη σας; Σίγουρα θα ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.