Διακοσμητικές πινελιές για αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας!

1Για να νιώσουμε την ανανέωση της Άνοιξης, αρκεί να προσθέσουμε μια ρομαντική ή μοντέρνα πινελιά στον ήδη υπάρχοντα χώρο μας! Συλλέξαμε για εσάς κάποιες προτάσεις για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας!

Α) Μια μεταλλική διακοσμητική σκάλα -απ’ όπου θα κρεμάσετε αγαπημένα περιοδικά- και δίπλα ακριβώς αιωρούμενα μεταλλικά μαύρα καλάθια! Διακοσμήστε τα με χρωματιστά αντικείμενα, με παιχνίδια, περιοδικά, αγαπημένες συλλογές!
Β) Μια θήκη με χωρίσματα από πλεξιγκλάς, τα χωράει όλα!
Γ) Φτιάξτε ένα χώρο μόνο για εσάς! Όμορφα ντοσιέ ντυμένα με φλοράλ ύφασμα, λευκό γραφείο, ένα πλέγμα για τις αγαπημένες σας σημειώσεις!
Δ) Με μια μεταλλική βάση και ένα κομμάτι απομίμησης μαρμάρου, έτοιμο το ρομαντικό γραφείο. Φερμένο λες από άλλη εποχή! Πράσινη πατιναρισμένη καρέκλα και είστε έτοιμη!

2Α) Ένα πρωτότυπο μπουφεδάκι, με χειρολαβές από γράμματα! Κατόπιν παραγγελίας, φυσικά! Όμορφες οι ρετρό λεπτομέρειες, το ραδιόφωνο, το βάζο με τα λουλούδια…
Β) Το λευκό, του λευκού, ω! λευκό! Απλό, λιτό και ο πίνακας ανακοινώσεων σε πρώτη ζήτηση!
Γ) Λουλουδένιες βαλίτσες σε ρόλο ντουλαπιού! Είναι τοποθετημένες πάνω σε μια απλή μεταλλική βάση και περιέχουν απλά, καθημερινά αντικείμενα!
Δ) Σκορπίστε ανοιχτόχρωμα μαξιλάρια με φιγούρες παντού! Κουκουβάγιες, δεντράκια, πουλάκια και ό,τι άλλο σας έρθει!

Καλή επιτυχία!