Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Διάλειμμα για κολατσιό με Βιτάμ!

Διάλειμμα για κολατσιό με Βιτάμ!

Το νέο τηλεοπτικό του Βιτάμ που θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι και θα ταυτιστούν οι μεγάλοι!

Όλοι οι γονείς ξέρουν πως το να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες είναι ένας δύσκολος στόχος για τα παιδιά αλλά και για τους ίδιους, καθώς απαιτεί υπομονή, όρεξη και ενέργεια! Πολλές φορές τα παιδιά απογοητεύονται, οι γονείς κουράζονται και το ποδήλατο παραμένει ένας ανεκπλήρωτος στόχος! Όμως, μέσα από το νέο του διαφημιστικό σποτ, το Βιτάμ δίνει τη λύση! Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα για ένα δυναμωτικό κολατσιό με Βιτάμ, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, γεμίζουμε ενέργεια για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας... και τελικά να κατακτήσουμε το στόχο μας!

Key Visual CyclingΜέσα από αυτή τη σύντομη ιστοριούλα με το πρωτότυπο animation, που σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα αγαπήσουν, το Βιτάμ απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι τα γεύματά μας να είναι όχι μόνο πλούσια σε γεύση, αλλά και πλούσια σε βιταμίνες και ω-3 και ω-6 λιπαρά, τα οποία συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών! Άλλωστε Βιτάμ σημαίνει γεύση και σωστή τροφή!

Δείτε το σποτ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.